Kind coaching traject

Een vraag die ik geregeld krijg. Tijdens een coaching traject met je kind ben jij als ouder onmisbaar om het proces wat we tijdens de coaching in gang zetten, thuis verder door te zetten.

Om te beginnen heb ik altijd telefonisch contact met één van de ouders om te bespreken wat er speelt. Vervolgens plannen we een afspraak voor het intakegesprek. Jullie komen dan samen met je zoon/dochter. We hebben een gezellig praatje om kennis te maken en je kind op haar gemak te stellen. We bespreken wat er allemaal al goed gaat en waar je kind nog wat hulp bij kan gebruiken. Tijdens het traject breng je je kind voor de coaching afspraken. Ik ga dan samen met je kind aan het werk en de laatste 10 minuten sluit je weer aan voor een korte nabespreking. Soms geef ik een oefening of opdrachtje mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Naast de sessies voor je kind maken we ook afspraken voor één of meerdere oudergesprekken. Daarin is ruimte voor al jullie vragen. Indien van toepassing kunnen we een hoogsensitiviteits analyse doen. We kijken samen waar jullie behoefte aan hebben om je kind nog beter te kunnen ondersteunen.

Wil je graag meer weten? Aarzel niet om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : Het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op donderdag 8 juni 2023.