Kind en hoogsensitiviteit

Het aanbod van Zemra Coaching en Healing is uitgebreid! Vanaf nu kun je de workshop 'Kind en hoogsensitiviteit' volgen.

Kind en hoogsensitiviteit

Wat gaat er in dat koppie van je kind om, hoe kun je de kinderen in je klas begeleiden die zo verlegen overkomen of die zich in zichzelf terugtrekken of misschien juist wel heel druk zijn.

Kortom, hoe werkt dat met en bij een hoogsensitief kind en hoe kun je dat het beste begeleiden. De workshop geef ik aan groepen (leerkrachten, hulpverleners, ouders, geïnteresseerden) en voor gezinnen aan de keukentafel. De workshop bestaat uit een dagdeel waarin we een theoriegedeelte en een interactief gedeelte hebben met een pauze ertussen.

Voor de pauze, in het theoriegedeelte, neem ik jullie mee in het brein van een hoogsensitief kind. Letterlijk duiken we een stuk de diepte in hoe de hersenen van een hoogsensitieve werken. Van daaruit kijken we wat dat voor talenten en valkuilen oplevert en hoe je daar als begeleider of gezinslid het beste mee om kunt gaan. We bespreken de gevolgen van het gebrek aan kennis, misverstanden rondom hoogsensitiviteit, de dynamiek met de omgeving en hoe je het kind in zijn kracht kunt helpen komen.

Na de pauze gaan we verder met het interactieve gedeelte waarin we casussen bespreken die jullie zelf kunnen aandragen. Daarmee kan ik ingaan op de situatie in de praktijk van jullie werk/ leven en leer je ook van de bespreking van andermans situaties.

Na afloop krijgen jullie een hand-out mee van de besproken theorie zodat je achteraf nog eens rustig kunt nalezen wat we allemaal besproken hebben.

De workshop kan op locatie gehouden worden (bijv. leerkrachten op school of met je gezin bij jou thuis aan de keukentafel). Ook kun je je aanmelden voor een groepsworkshop op een locatie in Lisse of bij jou in de buurt. Neem even contact op wanneer je geïnteresseerd bent, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Voor de details zie www.zemracoachingenhealing.nl of neem contact op met me via emailadres info@zemracoachingenhealing.nl

Ik zie je graag tijdens een workshop!

Zemra Coaching en Healing is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Zemra Coaching en Healing uit Lisse : coaching bij hooggevoeligheid, individuele coaching, kind coaching, familie coaching, coaching traject, healing, huisdier behandeling, huis energetisch reinigen, Feng Shui.

bron : Zemra Coaching en Healing

Geplaatst op woensdag 16 maart 2022.