Klankschalen sessies, ademworkshops, ademcoachopleiding en 2-daagse NLP opleiding

2 extra Kristallen Klankschalen sessies:
In Einighausen, Sittard, in de yurt op woensdagavond 15 maart van 19.30 - 21.30 uur, en zondagmiddag 19 maart van 14.00 - 16.00 uur een extra Kristallen Klankschalen sessie met behulp van meditatie, ademwerk en lichttaal.

Voor meer info:
https://paullenferink.nl/agenda/kristallen-klankschalen

Ademworkshop op zondagochtend 19 maart van 10.00 – 12.30 uur.
"De sleutel naar vrijheid is jouw ademhaling!"

1x per maand geef ik met veel plezier op een zondagochtend een Balance Breathing ademworkshop. Het is een 1e kennismaking met deze ademhalingsmethodiek.
Balance Breathing staat voor vrijheid. Je persoonlijke vrijheid hangt af van je vermogen om jouw waarheid te spreken.
BB is een methodiek voor mensen die de bereidheid hebben hun leven in hun eigen handen te nemen. Dit vraagt om het bekrachtigen van jezelf, het benadrukken van je eigenwaarde en eerlijk en open spreken over je gevoelens. Soms is ondersteuning, begeleiding, een duwtje, een herhaling of herinnering aan wat je toch al diep van binnen wist, even nodig.

In deze 2 uur durende workshop ervaar je de BB ademmethodiek en leer je de BB-techniek bij jezelf toe te passen.
Je ademhaling is onmisbaar in heling van jouw emoties, heling in het kader van je fysieke gezondheid, je vitaal voelen en het laten stromen van je eigen levensenergie. Deze workshop zorgt ervoor dat je bij jezelf kunt blijven in een wereld die met name gebaseerd is op ons mentale brein en controle.

Klik hier voor aanmelden.

Ademcoachopleiding, start 15 maart 2023
Op 15 maart 2023 start bij ons de 6-daagse Balance Breathing ademcoachopleiding. De Balance Breathing ademmethodiek is gericht op het terugkrijgen van de natuurlijke balans, een balans tussen de spirituele kant en het aardse leven.
Dus in de ruimste zin de balans in denken, voelen en doen vanuit onze spirituele basis. We zijn immers spirituele wezens die aardse, dus fysieke ervaringen opdoen.
Veel mensen zijn die verbinding kwijt en zijn zoekende naar meer balans. Niet alleen in zichzelf maar ook in privé en werk, en ook zoeken veel mensen naar een weg om zichzelf niet te verliezen in de huidige samenleving.

Er is een enorme toename van mensen die fysieke, emotionele en mentale problemen ervaren naar aanleiding van vele negatieve gebeurtenissen. Die gebeurtenissen hebben zware / negatieve of lage energie vastgezet in het lichaam met als mogelijke gevolgen; weinig levensenergie, fysieke klachten, onzekerheid, angsten, boosheid, verbittering en schuldgevoelens etc. De roep naar spirituele coaches is groter dan ooit.

De BB ademcoachopleiding is een opleiding zowel voor coaches die mensen willen begeleiden in het verwerken van die negatieve gebeurtenissen en hen willen helpen naar de terugkeer of herinnering aan wie ze écht zijn als ook een opleiding gericht op jouw eigen persoonlijke groei.

Voor meer informatie over de opleiding en het programma, klik:
https://paullenferink.nl/agenda/ademcoach-opleiding-ii

2-daagse NLP Basis, start 6 april 2023
De volgende 2-daagse NLP Basis is op 27 januari en en 3 februari 2023.

De NLP Basis is een hele leuke training, 2 dagen lang proef je aan allerlei leuke en interessante NLP onderwerpen.
Ik heb er een afgerond geheel van gemaakt waarvan je zegt: ‘hier kan ik iets mee in mijn dagelijkse leven’.

De onderwerpen zijn:
- Optimaal contact maken met iemand.
- Structuur brengen in gesprekken, want soms verlopen gesprekken chaotisch, gaan de gesprekken van links naar rechts, stellen mensen niet de juiste vragen; dus je leert hoe je de juiste vragen moet stellen om een goed gesprek te hebben.
- Je leert ook omgaan met het geven en ontvangen van feedback.
- En je staat stil bij jouw patronen, dat betekent dat je in gesprek gaat met een ander maar dat die ander ook een gesprek aangaat met jou en je inzicht krijgt in jouw patronen en in die van de ander.
Als je dit aanspreekt kan en mag je door naar het vervolg; de NLP Practitioner.
In deze opleiding is de complete verdieping naar jouw persoonlijke groei en datgene wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Je gaat daar heel concreet aan werken.
https://paullenferink.nl/agenda/avond-nlp-basis-ii

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op dinsdag 7 maart 2023.