Klikokasten, dat is nog eens mooi weggewerkt!

Je hebt ze nu eenmaal nodig, maar fraai is anders. De één kan de bakken gemakkelijk kwijt ergens achterin de tuin, de ander heeft ze bij de voordeur staan. Toch is het geen gezicht. En de meeste huishoudens hebben 2 of 3 klikobakken aan huis staan, misschien zelfs 4.

Werk ze mooi weg in je tuin, of voor bij je huis. Dat kan gemakkelijk met een ombouw (zie foto). We maken klikokasten op maat, maar je kunt ze ook kant en klaar bestellen via onze website. Onze klikokasten maken wij van Douglas hout. Een mooie en goed bewerkbare houtsoort dat wel fraai voor het oog is. Past mooi in ieders tuin of bij de voordeur.

Voor vragen of een offerte kunt u ons mailen of bellen: 06-22501798 | info@jpbuiten-hout.nl Wij geven op al onze producten 1 jaar garantie.

Klik hier door naar onze klikkasten.

J&P Buiten-Hout is een houthandel uit Nederland. Trefwoorden van J&P Buiten-Hout uit Veenendaal : houten tuinmeubels, houten tuinmeubels op maat, picknicktafel, vuurtafel, salontafel op maat gemaakt, houten meubels, sfeervolle houten meubels, handgemaakte tuinmeubels, boombanken,.

bron : J&P Buiten-Hout

Geplaatst op maandag 31 juli 2023.