Kom weer in je kracht

Mijn naam is Janine Bakker, een warme en betrokkene persoonlijkheid en loyaal naar mijn medemens. Ik hou van het leven en mijn vrijheid, ben avontuurlijk ingesteld en reis graag en vind ik het heerlijk om te sporten. Daarnaast lees en kook ik graag. Tevens vindt ik het belangrijk om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Dat doe ik door zelfstudie te volgen d.m.v. boeken lezen, maar ook om workshops en cursussen te volgen.

Mijn missie is om jou weer in je kracht te zetten, zodat je weer goed in je vel zit. Dit doe ik door naar jou te luisteren en de tijd voor je te nemen, hierdoor krijg ik een beeld van wat jij nodig hebt en welke technieken nodig zijn om jou weer de beste versie van jezelf te maken. Door te denken in mogelijkheden en jou beren op je weg in de mist te laten verdwijnen, krijg je weer helderheid in je situaties.

Door vele coaching gesprekken die ik heb mogen doen, heb ik inmiddels een berg ervaring opgedaan.

Mijn aangeboren nieuwsgierigheid, mijn vertrouwen in de mensheid en het denken in mogelijkheden en mijn creativiteit zijn eigenschappen die heel goed passen in wat ik doe. Wil jij hulp met afvallen of een gezondere levensstijl, en je weer fit voelen, of je leven weer op de rit krijgen, of wil je alleen maar eens dat iemand naar je verhaal luistert zonder oordeel?

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en dan kijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.

http://jb-lifecoaching.nl

JB-Lifecoaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van JB-Lifecoaching uit Heerlen : persoonlijke coaching, hypnotherapeut, lifecoach, loopbaancoach, burn-out coach, Zelfvertrouwen Bouwen, workshops, Persoonlijk succes, Gezonde relaties, Positieve verwachtingen, Geestelijke stabiliteit, Mentale weerbaarheid, emotionele weerbaarheid, sociale weerbaarheid, .

bron : JB-Lifecoaching

Geplaatst op maandag 8 mei 2023.