Komt u ook op de ontbijtsessies verzuim van Fith?

Fith organiseert op de volgende data een ontbijtsessie over verzuim. Apeldoorn is op 26 oktober, Den Bosch is op 13 oktober en Utrecht op 4 oktober.

Komt u ook op de ontbijtsessies verzuim van Fith?

Bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzuim? De politiek besteedt momenteel veel aandacht aan de ‘hiaten’ in de Wet Verbetering Poortwachter. Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste stand van zaken en wat de gevolgen kunnen zijn voor u als werkgever.

De Wet Verbetering Poortwachter brengt vele verplichtingen mee voor zowel werkgever als werknemer. Als u er als werkgever weinig mee te maken heeft gehad, kan het een onoverzichtelijk geheel zijn. Hierdoor worden er wellicht belangrijk stappen gemist. Wij geven u graag aan de hand van een makkelijk stappenplan inzicht in de verplichtingen. Ook wanneer u er als werkgever, vervelend genoeg, vaker mee te maken heeft, kunnen wij u van nieuwe inzichten en tips voorzien. Daarnaast is onze samenwerkingspartner VDB Advocaten ook aanwezig om alle juridische vragen van u te beantwoorden omtrent verzuim.

De volgende vragen zullen we in ieder geval uitgebreid behandelen:

-Wat wordt er verwacht van u in het kader van de re-integratie 2e spoor? -Hoe kunt u een loonsanctie van het UWV voorkomen? -Wat komt er allemaal kijken bij de WIA aanvraag?

Dit alles om er voor te zorgen dat u als werkgever de schadelast zoveel mogelijk beperkt en uw werknemer weer duurzaam aan het werk is of bij u of bij een andere werkgever.

Deze ontbijtsessie is speciaal voor degene die vanuit HR-werkzaamheden te maken krijgen met (langdurig) verzuim. U wordt daarbij in de gelegenheid gesteld met vakgenoten van gedachten te wisselen over interessante vraagstukken.

Om u te helpen in de toekomst goed voorbereid te zijn, organiseert Fith dit najaar drie ontbijtsessies. Hier treft u de uitnodiging: uitnodiging-ontbijtsessie

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met het bureaumanagement op 088-0074410 of per mail op info@fith.nl.

Wij hopen u in het najaar te mogen verwelkomen!

Fith is een adviesbureau uit Nederland. Trefwoorden van Fith uit Apeldoorn : arbeidsbemiddelaar, arbeidsbemiddeling, arbeidsbemiddeling op maat, senior arbeidsbemiddelaars, vast arbeidsadviseur, arbeidsadviseur, advies wet verbetering poortwachter, advies wga traject, outplacement adviseur, uwv traject opstarten, hulp bij werk zoeken, hulp bij sociaal ondernemen, werkadviseur,.

bron : Fith

Geplaatst op donderdag 22 september 2016.