LEVEN MET ANGST

Ik gebruik alle tools die nodig zijn om van je angsten af te komen. Namelijk Biodynamise, massage therapie, EFT en cranio sacraal therapie.

LEVEN MET ANGST

Iedereen is wel eens bang of angstig voor iets. Angst is onderdeel van het leven. Het heeft namelijk ook een beschermende en nuttige functie. Zo waarschuwt angst voor gevaar en stelt het je scherp in bepaalde situaties. Het komt echter voor dat angstklachten lang aanhouden en een negatieve invloed hebben op je dagelijkse leven, Het kan zijn dat er sprake is van zo’n grote angst, vaak gepaard met vermijdingsgedrag, dat normaal functioneren in de maatschappij lastig wordt. We spreken dan van een angststoornis of fobie. Angststoornissen horen bij de drie meest voorkomende psychische klachten.

Hoe mijn therapie helpt bij Angsten?

Ik gebruik alle tools die nodig zijn om van je angsten af te komen . Namelijk Biodynamise, massage therapie, EFT en cranio sacraal therapie.

Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie uit Warnsveld : Cranio Sacraal, Biodynamische Massage therapie, Biodynamische Cranio Sacraal, Whiplash, Hersenschudding, Trauma verwerking, burnout klachten, emotionele stress, HSP, Angsten, Slaap problemen, neerslachtig, hoofdpijnen, PTSS, nekklachten, rugklachten, post ruggenmergpunctie-klachten, onverklaarbare klachten, .

bron : Cranio Sacraal & Biodynamische Therapie

Geplaatst op zaterdag 22 april 2023.