Lezing: Hoe houd je in deze tijd de regie over jouw eigen leven

Lezing Balance Breathing op woensdagavond 18 januari 2023 van 19.00 uur tot 21.30 uur

Lezing: Hoe houd je in deze tijd de regie over jouw eigen leven

Ademen is HOT én heel hard nodig op weg naar de Nieuwe Aarde waar zoveel mensen naar verlangen.

Deze lezing zal je veel opleveren; naast bewustwording en inzicht in het belang van goed ademen, krijg je ook aangereikt hoe je een optimale balans kunt houden in de wereld waarin we nu leven én hoe je daarmee niet alleen een creator bent van je eigen leven maar ook een mede-creator van die Nieuwe Aarde.

Je krijgt ook concrete informatie hoe je de negatieve energie die in je lichaam is opgeslagen (emoties en ervaringen) kunt helen. In deze lezing krijg je helder hoe je je niet meer zo makkelijk laat manipuleren in angst en schuldgevoel en dat je mag kiezen voor vreugde, genieten en plezier. Je begrijpt hoe energie werkt en dat de overgave aan je eigen levensenergie de sleutel is tot een liefdevol, blij en inspirerend leven.

Ik heb een aantal jaar samengewerkt met Dr. Roy Martina en geïnspireerd door o.a. Roy Martina, Judith Kravitz, Joe Dispenza, Bruce Lipton en Deepak Chopra ontwikkelde ik in 2004 de transformatie methode Balance Breathing. BB is een combinatie van NLP, de verbonden ademhaling, energiewerk, lichaamswerk, affirmaties, neuropsychologie, kwantum bewustzijn en kennis van celbiologie. Daarmee heb ik een unieke ademtherapie ontwikkeld en als senior trainer opleider internationale ervaring opgedaan in Mexico, Italië, België, Nederland en de Verenigde staten.

Mijn missie is om daadwerkelijk uit te gaan van transformeren vanuit de puurheid van het hart en het pad van de ziel. Alles waar je aandacht aan geeft gaat groeien en waar je energie in stopt wordt groter. Leer je energie te focussen op liefde, vertrouwen, plezier en vrijheid.

Ademen is de sleutel tot deze verandering!

DATUM: 18 JANUARI 2022 van 19.00 - 21.30 uur

KOSTEN: € 15,00 incl. koffie, thee, water.

Je kan je opgeven via info@paullenferink.nl

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op donderdag 5 januari 2023.