Lilou en het Toverboek - Nu verkrijgbaar

Mijn Toverkachten, Jouw eigen kracht!

Laat zien wie je bent, want jij bent het waard!

Wie gun jij wat meer rust in z’n koppie? Wellicht jezelf?

Vanaf 6 juli 2022 kun je hier de boeken bestellen welke vallen onder de methode "Mijn Toverkrachten".

Mijn Toverkrachten is begin 2022 ontstaan als een mindweb. Hoe heb ik zelf bepaalde situaties ervaren? Hoe ging ik daar mee om? Wat heb ik er van kunnen leren? Kreeg ik hulp? Wat miste ik aan hulp?

Maar bijvoorbeeld ook:

Wat speelt er de laatste tijd veel op? Wat hoor ik in mijn omgeving? Hoe is het gesteld met de emotionele ontwikkeling en veiligheid van kinderen, jongeren en zeker ook volwassenen. Durf jij jezelf emotioneel bloot te geven? Hoe reageer jij wanneer je boos, verdrietig of angstig bent?

Mijn Toverkrachten is ontwikkeld om juist daar, op die vragen, antwoord te bieden. Geen kant en klaar antwoord, maar een hulpmiddel voor jou, om jouw eigen antwoorden te mogen ontdekken.

Vandaag staat dit leuke prentenboek in de spotlight. Lilou en het Toverboek.

Lilou is verdrietig, want ze is haar knuffel kwijt. Ze slaapt nooit zonder knuffel, maar nu moet ze toch een keer zonder haar liefste Ollie naar bed.

Konijntje is bang, bang voor hoogtes, bang voor dieptes, eigenlijk bang voor alles.

Uiltje durft niet te vliegen, hij kan geen muizen vangen. Al zijn broertjes en zusjes wel, maar hij.. het lukt hem maar niet.

Vosje raakt zijn vriendje kwijt. Zomaar, plotseling, is zijn beste vriendje er niet meer. Vosje voelt zich heel alleen.

De vier karakters uit het prentenboek ‘Lilou en het Toverboek’ staan allen voor een eigen emotie. Scheiding, angsten, zelfvertrouwen en rouw & verlies.

Op hun reis, op weg naar het toverbos, leren zij elkaar kennen en helpen elkaar te groeien en stralen. Jezelf vertrouwen dat het goed komt, emoties bespreekbaar maken, durven zeggen wat je voelt. Dat maakt jou super krachtig! En met behulp van lieve vrienden en familie om je heen, moet dat vast goed komen.

Lees jij mee? Ga je mee op avontuur met Lilou, konijntje, uiltje en vosje?

Het prentenboek is voor te lezen vanaf 4 jaar. Vanaf +/- 6 jaar kunnen kinderen zich meer identificeren met de verschillende karakters en is het prentenboek ook in combinatie met de werkboekjes inzetbaar.

Lilou en het Toverboek is verkrijgbaar in zowel hardcover als paperback versie. U kunt de hardcover bestellen via deze link: Bestel hier uw exemplaar.

U kunt de paperback bestellen via deze link: bron : Praktijk Meer Coaching

Geplaatst op maandag 17 oktober 2022.