LomiLomi massage healing

LomiLomi is een massage healing die zijn oorsprong vindt in Hawaii.

Deze vorm van massage begint met ritueel en Pule (gebed). Hierdoor wordt aan Akua (Gods and Goddesess) bescherming en healing gevraagd op meer dan alleen het lichamelijke niveau.

LomiLomi is een aanraking vanuit Aloha (onvoorwaardelijke liefde). LomiLomi wordt gegeven in volledige afstemming op Akua en de client. De aanraking kan zachte, lange strijkingen zijn, maar ook van stevig tot vederlicht. Je wordt letterlijk en figuurlijk omringt door warmte en koestering. Het enige wat jij hoeft te doen is je over te geven en te ontvangen. Hoe fijn is dat!

Dus voel jij je gespannen of heb je gewoon behoefte aan liefdevolle aanraking. Wil je heerlijk kunnen ontspannen of wil je even gekoesterd worden. Maak dan gebruik van deze prachtige actie!

In de maand december waar je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren, te rusten en op te laden, is dit een liefdevol cadeau die jij jezelf kunt geven (of een ander natuurlijk).

Een ‘back’ massage healing van 45- 60 min. € 49,49 ipv € 71,71

Een ‘full body’ massage healing van 90 – 110 min. € 81,81 ipv € 110,10

Boek nu: www.bodywealth.nl/contact of 06-23678669

Een ervaring van een client:
"Wat een beleving van overgave heb ik van jou mogen ontvangen. Een Lomi Lomi Healing waarbij ik me letterlijk en figuurlijk mocht overgeven aan jouw healing hands.

De Lomi Lomi massage/healing die jij geeft is niet zomaar een massage, het is een full body & mind experience, die ik niet had willen missen."

Foto: Kumu Kawika Foster, mijn teacher.

Body Wealth is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Body Wealth uit Sinderen : ontspanningsmassage, chakra healing, behandeling doterra, behandeling magnetiseren, spierklachten therapie, cupping behandeling, tok sen behandeling, eft behandeling, holistische behandeling, energetische behandeling, doterra olie behandeling, wellness consult, chakra workshop,.

bron : Body Wealth

Geplaatst op maandag 27 november 2023.