Lounge-sets te Koop!

Het is weer tijd om heerlijk buiten te zitten. Wat is er dan fijner dan een heerlijke bank of tuinset? Juist, een Lounge-set. Gemaakt van Douglashout!

Via onze website ziet u standaard maten en banken die zo te koop zijn, maar indien u andere wensen heeft, maken wij uw bestelling ook op maat. We leveren bij u thuis af tegen vergoeding en monteren de set ter plekke indien gewenst.

Na het plaatsen van een bestelling nemen wij contact met u op over de wijze van levering. Het heeft onze voorkeur dat u uw aankoop zelf bij ons ophaalt. Wij kunnen de set echter ook tegen betaling bij u afleveren.
De loungebanken worden ook bezorgd door heel Nederland.
Tegen betaling van €1,- per kilometer (afstand adres van plaatsing en Veenendaal) met een minimum van €50,- bezorgen en monteren wij de loungebanken ter plekke.

www.jpbuiten-hout.nl

J&P Buiten-Hout is een houthandel uit Nederland. Trefwoorden van J&P Buiten-Hout uit Veenendaal : houten tuinmeubels, houten tuinmeubels op maat, picknicktafel, vuurtafel, salontafel op maat gemaakt, houten meubels, sfeervolle houten meubels, handgemaakte tuinmeubels, boombanken,.

bron : J&P Buiten-Hout

Geplaatst op maandag 15 april 2024.