Maan Medicijn Cirkel

Moon Medicine Circle | Maan Medicijn Cirkel

Het Maan Medicijn is HET medicijn van de Aarde.
Alles op onze aarde leeft en beweegt met de cyclus en de energie van de Maan.
Het water van de zeeën beweegt op het ritme van de Maan. De cycli van planten, zaaien en groeien zijn verbonden met de Maan.

De cirkel bestaat uit twee delen, het eerste deel is een toelichting/teaching vooraf en tweede deel is een meditatie/ceremonie.

Tijdens deze cirkels leer je de energie van de maan begrijpen en gebruiken. Je krijgt toelichting op hetgeen er speelt in het grotere geheel en je leert handvatten om hiermee om te gaan. Je gaat meer begrijpen over de energieën die er spelen in het grotere geheel (maan, zon, planeten) en hoe deze informatie bij jou “binnenkomt”.

Voor wie:
* Ben jij extra gevoelig? merk/ervaar je dingen die anderen niet ervaren.
* Mensen die van alles voelen, merken en ervaren en het niet geplaatst krijgen.
* Zit je soms in een emotionele rollercoaster terwijl je dat niet noodzakelijk kan linken aan hetgeen er in je leven gebeurd.
* Mensen die zich meer willen ontwikkelen op gebied van bewustzijn.

Leeraspecten:
* Hoe leven we met de cyclus van de maan (wat betekend dat voor jou).
* Wat is meditatie, hoe leer jij jou focus/aandacht vergroten.
* Wat is perceptie/waarneming, bewustzijn en intentie.
* Wat is de droom realiteit.
* Hoe kunnen we de perceptie, bewustzijn en intentie inzetten (leren gebruiken).

Praktische informatie:
Benodigdheden: Gemakkelijke kledij en warme sokken (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig). Zorg dat je een boekje/schrift, kleurpotloden bij hebt om aantekeningen te maken.
Inloop: Kom op tijd, vanaf 15 min. voor aanvang mag je binnenkomen zodat je je kunt installeren. Medicijn: Voel je vrij om je eigen medicijn (kristallen, krachtvoorwerpen, bloemen) mee te nemen om aan te sluiten op het altaar.

Wanneer 27 december | 19:30 - 22:00 uur
Kosten: € 35,-

AANMELDEN: https://www.star-of-light.nl/event/maan-medicijn-cirkel-13/

Star of Light is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Star of Light uit Heerlen : healing, bodywork, sjamanisme, energetische therapie, trauma therapie, traumaverwerking, traumarelease, lichaamsgerichte therapie, verbinding vinden, bewustzijn, embodiment, maan medicijn cirkel, soundhealing, aroma touch behandeling, aroma massage, in evenwicht komen, yoga, meditatie, regenboog training .

bron : Star of Light

Geplaatst op maandag 6 november 2023.