Maar liefst 6 vortexen gemeten in de Lichttempel van God waar United plaats vindt

Maar liefst 6 vortexen gemeten in de Lichttempel van God waar United plaats vindt op 13 & 14 april. Dat is echt uitzonderlijk zo dichtbij elkaar.

En waar denk je dat de krachtigste zat?
Yes, op de plek waar ik voelde dat de muur uitgebroken moest worden.

Bizar he. Nu snap ik waarom die muur er uit moest en waarom specifiek die ruimte verbouwd moest worden voor United en de Lichtpoort die we gaan openen op 13 & 14 april.

Nu snap ik het visioen dat ik vaak zie dat mensen alleen maar op de grond zitten en liggen in die ruimte. Dat ik hoor dat genezing optreed door alleen al in die ruimte aanwezig te hoeven zijn. Een vortex is een toegangspoorten tot hogere bewustzijnsniveaus. Ze worden beschouwd als plaatsen waar de sluier tussen de fysieke en spirituele wereld dunner is.

Waardoor mensen gemakkelijker contact kunnen maken met hun innerlijke zelf en hogere spirituele krachten. Een soort van trap /poort naar de 'other side' om het bewustzijnsproces te versnellen. Een fijne plek dus, @het_land_van_licht.

We kwamen er door een afstemming achter dat heel heel lang geleden op deze plek al 'heksen' samen kwamen om Lichtwerk te doen. Het voelt als een bedevaart van het Licht.

Voorbestemd om dit samen voort te zetten in United.
Magisch toch!

En weer voelde ik zo sterk dat we dit doen voor de Lichtkinderen van de wereld.
De weg vrij maken voor hen, om te komen stralen.
We need them.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meereizen op 13 & 14 april? Stuur me gerust een e-mail en ik vertel je alles wat ik weet!

#United #13en14april #vortex #Lichtportaal #voorbestemd #godslicht #liefde #kracht #open #stemvangod #godisliefde #tempelvangod #verenigen #samen #teachingofgod #plezier #genieten #zijn #prepared #loslaten

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op donderdag 4 april 2024.