Massagetherapeut Mirjam de Jonge

Een consult bij mij bestaat eruit dat mijn aandacht en mijn expertise erop gericht zijn om jou te ondersteunen in wat jij op dat moment nodig hebt.

Massagetherapeut Mirjam de Jonge

Mijn behandelingen zijn volledig afgestemd op de mens voor me, op jou. Daarbij maak ik gebruik van diverse (massage) technieken, waaronder oosterse technieken. Ik richt me op het lichaam, en blijf holistisch kijken.

Behandelwijzen: In mijn praktijk maak ik gebruik van diverse technieken en behandelmethoden. Als gecertificeerd therapeut school ik mijzelf regelmatig bij.

Shiatsu: Shiatsu is een manuele behandelmethode waarbij op holistische (=gehele) wijze naar de mens wordt gekeken: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, spiritueel. Het werkt preventief, bevordert vitaliteit, verlicht vermoeidheid en stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam.

Chi Nei Tsang: Chi Nei Tsang is een vorm van lichaamswerk met een Taoïstische oorsprong en betekent letterlijk “het bewerken van de energie van de interne organen”. Via deze directe fysieke benadering wordt een intense confrontatie gecreëerd die emoties en overtuigingen aan het licht brengt en werkt op diverse lagen van ons mens-zijn. De intentie is om bewustzijn te brengen.

Massage Mirjam is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : holistisch, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, .

bron : Massage Mirjam

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2022.