Meer rust en minder stress bij autisme

Als je wil leren hoe je beter met je autisme kunt omgaan en/of wil leren meer rust te ervaren, is het goed te weten wat autisme is. Nu is het vaak zo dat mensen naar huis worden gestuurd met een diagnose zonder eigenlijk te weten wat het inhoudt, of hoe er mee om te gaan. Doordat er steeds meer bekend wordt over (kenmerken van) autisme herkennen steeds meer mensen zichzelf in autisme of de kenmerken er van. Soms omdat een van de kinderen een diagnose in het autistisch spectrum heeft, of omdat men er over leest of men heeft er over gehoord.

Wat kan ik als autismecoach hierin voor jou betekenen?

Na een intakegesprek, gaan we kijken wat jij nodig hebt of waar je tegen aan loopt in het dagelijks leven. Mensen met (kenmerken van) autisme kunnen veel last hebben van stress. Er zijn veel oorzaken van stress die je behoorlijk kunnen uitputten. Hierdoor ontstaat er overprikkeling, vermoeidheid, chaos of onrust en dit kan je behoorlijk uit evenwicht brengen. Samen gaan we aan de hand van een 7 stappenplan met veel waardevolle werkbladen, opdrachten en content kijken hoe jij meer rust en minder stress kunt gaan ervaren.

Als gecertificeerd autisme coach begeleid ik gemiddeld opgeleide mensen (M/V) vanaf 18 jaar naar een mooier leven. Ook voor partners, ouders, begeleiders, leerkrachten die meer inzichten willen krijgen.

Het leven met autisme (kenmerken) hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.
Monique Weiden
Tel: 0629506548
email: monique@deweidenpaardencoaching.nl

De Weiden - coachen met paardenkracht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van De Weiden - coachen met paardenkracht uit Beltrum : coaching met paarden, paardencoaching, coaching met paardenkracht, meer zelfvertrouwen, sterker in je schoenen staan, coaching bij depressie, depressieve klachten, autisme coaching, life coach, life coaching, coaching voor jongeren.

bron : De Weiden - coachen met paardenkracht

Geplaatst op donderdag 16 februari 2023.