Met TUI Fly naar Kenia en Zanzibar!!

Zanzibar is afgelopen jaar naar een ongekend grote populariteit gegroeid. Daarom gaat TUI komende winter een combinatievlucht van Zanzibar en Kenia vliegen. De vluchten zullen op maandag en donderdag uitgevoerd worden met een schema Amsterdam - Zanzibar - Mombasa – Amsterdam. Het aanbod zal bestaan uit pakketreizen voor strandvakanties, diverse safari tours, rondreizen en ticket only.

Zanzibar en Tanzania

Zanzibar is de afgelopen jaren uitgeroeid tot een reizigerslieveling. Het is niet alleen het eiland zelf met de combinatie van oogverblindende stranden. Ook het kleine tijdsverschil van 2 uur, maakt een reis naar Zanzibar aantrekkelijk. De grote bonus is dat je je strandverblijf kunt combineren met een safari van één of meer dagen in Tanzania. TUI biedt er ook eigen accommodaties zoals RIU Jambo, RIU Palace Zanzibar en TUI Blue Bahari Zanzibar aan.

Kenia

Kenia is al jarenlang een topper op de lijst van safarivakanties. Kenia telt maar liefst 48 wildparken en biedt alle mogelijkheden voor een geweldige safaribeleving. Er zijn diverse combinaties te maken tussen korte en langere safaris en hotelverblijf aan het strand van Mombasa. De rondreizen zijn al boekbaar, de pakketreizen en ticket only zijn binnenkort boekbaar. Voor meer informatie, bel of mail mij gerust. Ik help je graag op weg om ook voor jou een prachtige reis samen te stellen.

0645620702
monique.ravenstein@tui.nl
www.tuiathome.nl/monique-ravenstein

#tuiathomemoniqueravenstein #TUI #zanzibar #tanzania #kenia

TUI at Home | Monique Ravenstein is een reisbureau uit Nederland. Trefwoorden van TUI at Home | Monique Ravenstein uit Barendrecht : Zelfstandig Reisadviseur, wereld verkennen, reisbureau, reisadviseur, reisadviseur aan huis, reisadviseur op locatie, reizen naar canada, verzorgde reizen, pakketreizen, maatwerk reizen, reis ontzorgt, Algarve vakanties, vakantiebureau, TUI at home, reiservaringen, reistips, zorgeloos op vakantie, parkeerplaats op de luchthaven, stoelreservering, bagage, excursies, transfer, autohuur, restaurantreserveringen, vliegtickets, binnenlandse vakanties, buitenlandse vakanties, zomervakantie, cruise vakantie, middenlandse zee vakanties, reistips bali, personeelsreizen, .

bron : TUI at Home | Monique Ravenstein

Geplaatst op vrijdag 2 februari 2024.