Metabolic Balance® informatie ochtend

Liever wat lichter? of gewoon fitter? Waarom niet beiden?

Metabolic Balance® informatie ochtend

Zaterdag 13 februari tussen 10:00 en 12:00 in de Praktijk aan de Hoekwierde 95 in Almere Haven zal Moreno een introductie presentatie van het Metabolic Balance® stofwisseling programma geven. Worstel je met je gewicht of ken je iemand waarbij dit het geval is? Kom langs! Er is naast de presentatie ruim tijd voor vragen.

Toegang is gratis. Er is plaats voor maximaal 10 personen dus meld je graag voor donderdag 11/2 aan via email of telefoon (info@opalmere.nl / 0622.775353). Ben je geïnteresseerd maar kun je niet op de 13de komen laat het ook weten dan houden we je op de hoogte over de volgende presentatie.

Meer informatie ziet u op http://www.orthomoleculairepraktijkalmere.nl/metabolic-balance-uw-persoonlijk-voedingsplan-voor-gezondheid-en-gewichtregulatie/

Bekijkt u ook het bedrijfsprofiel van Orthomoleculaire Praktijk Almere. Website: http://www.opalmere.nl.

Kigelia - Lichaam en Geest is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Kigelia - Lichaam en Geest uit Almere : natuurgeneeskunde behandeling, aromatherapie, stressrelease behandeling, voeding test en balanceren, ontspanningsmassage, stoelmassage, hotstonemassage, massage specialist, natuurgeneeskundige behandelingen, natuurgeneeskundige therapie, gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, manicure, voetverzorging,.

bron : Kigelia - Lichaam en Geest

Geplaatst op dinsdag 9 februari 2016.