Middels kindercoaching help ik kinderen het geluk te pakken

Door middel van integratieve kindercoaching gaan kinderen zelf een oplossing ontdekken voor hun probleem of klacht. Ga hier naar het blog.

Middels kindercoaching help ik kinderen het geluk te pakken

Onlangs kreeg ik van ouder de vraag of integratieve kindercoaching geschikt is voor alle kinderen? Integratieve kindercoaching sluit op de meeste kinderen heel goed aan. Doordat de vraag van het kind centraal staat, zijn er geen beperkingen en kunnen alle kinderen deelnemen. Door middel van integratieve kindercoaching help ik kinderen hun geluk te pakken. In dit artikel leg ik uit hoe dat in zijn werk gaat.

Wat is integratieve kindercoaching? Integratieve kindercoaching is een plezierige en effectieve manier van coaching voor kinderen. De klacht van je kind is het uitgangspunt. Kinderen gaan tijdens de sessies op eigenwijze aan de slag met hun klacht. Meestal is die klacht een gevoel zoals: boos, verdriet of bang. Kinderen kiezen om te spelen of te praten. Alle methodieken worden tijdens een sessie geïntegreerd en zo lossen we samen de klacht op. Jij krijgt als ouder ook handvatten zodat je kunt helpen. Wanneer datgene wat dwars opgelost zal je merken dat het moeilijke gedrag ook verdwijnt.

https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/integratieve-kindercoaching/met-integratieve-kindercoaching-help-ik-kinderen-het-geluk-te-pakken/

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit Amersfoort : kindercoach, coaching voor kinderen met boos gedrag, coaching voor kinderen, coaching voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, online coaching, kindercoachpraktijk, kindercoachtraject, integratieve kindercoaching, Kindercoach zelfvertrouwen amersfoort, Kind heeft woedeaanvallen, kind driftbuien, kind is vaak boos, kind faalangst, kind heeft angsten, mijn kind heeft vaak verdriet, kind huilt veel, online kindercoaching, online training ouder en kind, de kunst van boos zijn, boos gedrag kind begrijpen, emoties leren herkennen kind, emoties uiten kind, kind heeft moeite met emoties, bouwen aan zelfvertrouwen kind, praten met kind over gevoelend, zelfbeeld kind versterken, gratis kindercoach consult, .

bron : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Geplaatst op maandag 21 maart 2022.