Mijn pensioen komt in zicht...

Ik heb het besluit genomen om te stoppen bij mijn huidige werkgever. Ik ga met pensioen, maar blijf als coach actief via mijn eigen bedrijf Lewis Coaching (www.lewiscoaching.nl). Hoe fijn is het om, van een cliƫnt die ik vorig jaar mocht begeleiden, de onderstaande reactie te ontvangen.

Beste Edsel,
Wat ontzettend fijn dat jouw pensioen er aan komt.
Wil jou bedanken voor de goede gesprekken en de tools die ik heb gekregen.
Ik heb mijzelf zeer goed leren kennen, ben rustig, kalm en het omdenken naar positieve gedachten biedt mij zoveel mogelijkheden en geloof in mijzelf. Ik ben zelfs begonnen met zangles, iets waarvan ik altijd geloofde dat ik het niet kon of eigenlijk niet waard was. Het is een hele spannende stap, maar ik gun het mijzelf.
Ik wens jou samen met jouw dierbaren een mooie nieuwe levensfase toe. Geniet van elkaar en van alle mooie dingen die op je pad gaan komen en veel succes met Lewis Coaching!
#lewiscoaching.

Lewis Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Lewis Coaching uit De Steeg : coach, coaching, coachingpraktijk, persoonlijke coaching, Loopbaan coaching, Externe vertrouwenspersoon, persoonlijke ontwikkeling, wandelcoaching, counseling, Online coaching, coaching op locatie, wandelcoaching, counseling, empowerment, burn-out preventie, .

bron : Lewis Coaching

Geplaatst op woensdag 12 juli 2023.