Mijn Spaanse boek is nu uit en te bestellen

Ik heb een Spaans boek uitgebracht, welke vanaf nu te koop is. De link zal onderaan dit artikel aanklikbaar zijn. Ook verkrijgbaar via mijn eigen website: www.beeldigbrein.nl

Titel boek: El cerebro de pensamiento visual
El cerebro de pensamiento visual betekend in Nederlands "Het visueel denkende brein".

Koop jouw exemplaar hier: https://www.europabookstore.es/productos/el-cerebro-de-pensamiento-visual-natasja-esmeijer/?fbclid=IwAR3Dzw-ybi1lQj47SXSTl7zXaNxxdWoztr_huBB9dYrFLqOG_2vuIXMsnP0

Beschrijving boek:

Het visueel denkende brein, wanneer je je niet aanpast aan het systeem en hoe je ervoor kunt zorgen dat het systeem zich aan jou aanpast is een boek dat is bedoeld voor al die ouders van kinderen met visueel denken die hun kinderen zien vechten tegen het onderwijssysteem, evenals de leraren, en natuurlijk voor de kinderen zelf, die dag in dag uit proberen in het systeem te passen. “Ik denk dat dit een heel belangrijk boek wordt voor ouders en leerkrachten. Ik vind het geweldig dat hij persoonlijke anekdotes heeft en zeer effectieve, passende en leuke suggesties voor het werken met kinderen van alle leeftijden en manieren van leren. De uitleg over de ontwikkeling van hersenen/lichaam en de hersenhelften is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen.

Het hele boek onderscheidt zich door een zorgvuldige aandacht voor de verschillen die inherent zijn aan de menselijke natuur, en herinnert ouders en opvoeders eraan dat kinderen veelzijdige wezens zijn, in staat om te profiteren van het begrijpen en vormgeven van hun verschillen en unieke gaven.
Het was dus een genoegen om dit boek te lezen en ik hoop dat het je goed zal doen. De wereld heeft het nu nodig. "Dr. Carla Hannaford. Auteur van "De dominantiefactor".

Beeldig Brein is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Beeldig Brein uit Zelhem : Huiswerkbegeleiding, rekenbegeleiding, beelddenkers, beelddenken, bijscholing, hulp bij huiswerk, opleiding beelddenken, leermogelijkheid kind onderzoeken, niet passend onderwijs, beelddenken op school, hoe moet ik leren, beelddenk kenmerken, passend onderwijs voor iedereen, kernopleiding beelddenken, webinar beelddenken, mini cursus beelddenken, vastlopen op school,.

bron : Beeldig Brein

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023.