Mini (afternoon) retreat met Trix

Even goed voor jezelf zorgen!

Dit retreat staat in het teken van ervoor jezelf zijn. Een combinatie van zelfreflectie opdrachten, yoga, meditatie, kennis over het brein en vooral praktische tools waarin je leert een andere relatie met je zelf op te bouwen, één die gebaseerd is op liefde.

In dit mini retreat duiken we in de wereld van self care. Waarom vinden we het toch zo lastig onszelf te waarderen? Wat aardiger te zijn voor onszelf? Veel mensen zijn strenger voor zichzelf dan voor anderen. Hoe is dat bij jou? Geef je jezelf wel eens een complimentje of vind je het eigenlijk nooit goed genoeg?

We onderzoeken wat de termen zelf liefde en zelf compassie nu precies betekenen, leren hoe ons brein en zenuwstelsel werken, maken kennis met onze innerlijke criticus en passen praktische lichaamsgerichte oefeningen toe. Gecombineerd met zelf-reflectie oefeningen krijg je tools die jou ondersteuning bieden in het beter voor jezelf zorgen. Niet alleen op de mat, juist ook in het dagelijks leven.

Asana's (houdingen), dhyana (meditatie) en pranayama (ademtechnieken) zijn onderdeel van dit mini retreat.

Je hoeft geen ervaring met yoga, pranayama of meditatie te hebben; de workshop is voor iedereen geschikt. Voel je welkom tijdens deze Mini (afternoon) retreat met Trix!

Wanneer:
Zondag 3 maart van 14:30 - 17:30 uur te YogaSpot Amsterdam

www.carpenunc.nu

Carpe Nunc is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Carpe Nunc uit Amsterdam : yogadocente, mindfulness idealist, bodytalk behandelaar, yoga coaching, meditatie, mindfulness coach, persoonlijke coach, hatha yoga,.

bron : Carpe Nunc

Geplaatst op maandag 12 februari 2024.