Mini Retreat Weekend ‘Wandel naar je hart’

Heb jij behoefte aan meer vitaliteit, zelfliefde, levensvreugde, richting in je leven, aanwezigheid in het nu? Of wil je jezelf hierin verdiepen? Dan is dit weekend helemaal voor jou!

Even uit je vertrouwde omgeving, jouw dagelijkse activiteiten, verplichtingen, uit je routine, los van de grote wereld en sociale media, terug in het HIER en NU: je ervaart een totale, diepgaande reset van lichaam, geest en ziel.

In een klein groepje van 3 tot 8 deelnemers op deze actieve vakantie, reset en retreat, waar we bezig zijn met vele onderdelen wat betreft leefstijl: we wandelen, hiken en yoga.

We dagen ons lichaam uit door ons bloot te stellen aan de natuur: kou/warmte, bewegen, minder eet- en drinkmomenten, samenzijn en actief zijn tussen zonsopkomst en -ondergang.

Er zijn 3 tot 8 deelnemers, dus genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht, alle tijd voor jouw vragen en thema's. Alle tijd, ruimte en aandacht voor jezelf tijdens dit reset weken, want dit volledig verzorgde 3-daags weekend is om volledig op te schonen en bij te tanken voor lichaam, geest en ziel. Je komt als herboren terug: jouw 'super-ik 2.0'!

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september 2023 in Zuid-Limburg.

Neem contact op voor info of aanmelding via 06-49779542, www.haptopantarhei.nl of kijk op www.haptopantarhei.nl

Haptotherapie Panta Rhei is een therapeut uit Nederland. Trefwoorden van Haptotherapie Panta Rhei uit Tilburg : .

bron : Haptotherapie Panta Rhei

Geplaatst op maandag 24 juli 2023.