Munay Ki Initiaties met soudhealing

Er is weer een reeks van 3 avonden aan van Munay ki initiaties met elke keer een soundhealing dit voorjaar;

- 09 april is de eerste avond
- 23 april is de tweede avond en
- 28 mei de laatste avond.

Ik kijk er weer erg naar uit omdat het prachtige bijzondere liefdevolle avonden zijn, het zijn avonden waar jij je kunt verbinden met de kracht van zelf-liefde en je eigen goddelijkheid mag verwelkomen.
Ik voel me vereerd en dankbaar dat ik dit mag doen.

Ik geef deze Munay Ki inwijdingen ceremonieel door.

Ik ben een full mesa carrier en master of ceremonie vanuit het inca sjamanisme, hierdoor ben ik bevoegd om dit door te mogen geven.

De avonden worden muzikaal ondersteund door mijn dochter - kunstenares, muzikant en soundhealer Helena Arturaleza.
Zij bespeeld oa. Kora (Afrikaanse harp), verschillende fluiten, zang en sjamanistische drum, en andere hand persussie instrumenten.

Voor mij komt een droom uit, door dit samen te doen, ik heb altijd gedroomd van een samenwerking zoals deze tussen ons.

Trek iets moois aan voor deze heilige, ceremoniële avond.

Dit is een uniek programma omdat je wordt ingewijd in een sjamanische ceremonie, je gaat ook ademhalingswerk doen en leert hoe je deze rituelen kunt bekrachtigen.

Na de laatste avond zullen we een vuurceremonie doen om het allemaal nog eens extra te bekrachtigen.

Het is alleen per 3 te boeken, zodat je alle 9 inwijdingen ontvangt.

De munay ki inwijdingen zijn opbouwend en hebben een volgorde.

Data: di 9 april, di 23 en di 28 mei
Tijd: 19.30 -21.30 uur (inloop va 19.00 uur)
Adres: Noordeinde 26 1141 AM Monnickendam
De ingang van de zaal is te bereiken via de achteringang van de Bonte Os.
Ter hoogte van Havenstraat nr 4 is een wit hekje.
Daardoor heen brengt het paadje je bij de ingang, de witte deur met het ronde raampje…

Kosten: 150,- (totaal voor 3 avonden)
Inclusief thee en versnaperingen en Pi stone en kaarsjes

NB je kan niet los 1 avond boeken.
Minimaal 4 personen en max 6 personen

Voorafgaande aan de initiaties is er een talking stick ronde, wordt de sacred space geopend, en gaan we elkaar smudgen.
We gaan we de energie verhogen dmv ademhalingsoefeningen en er wordt een mini vuur ritueel uitgelegd en gedaan. (De munay ki rites kan je bekrachtigen met het vuur element.)

Elke avond leg ik kort uit welke initiaties ik die avond ga geven, en wat de betekenis ervan is. De achtergrond informatie stuur ik jullie op per email.

Wat is Munay Ki?

Munay ki inwijdingen zijn initiaties vanuit het inca sjamanisme. Het zijn energetische overdrachten. De Munay Ki is het pad van het Hart en de Heling, van de Kracht van Liefde. De Munay Ki herstelt de verbinding met je eigen innerlijke kracht en met de aarde. Ze helpt je om uit de waan van de dag te stappen en jouw persoonlijke pad vrij te maken voor de manifestatie van je authentieke zelf.

Doel van de Munay Ki inwijdingen is een "innerlijke metamorfose" en zelfheling. Dat uit zich op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau. De Munay-Ki bestaat in totaal uit 9 initiaties om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Deze zijn doorgegeven aan de westerse wereld zijn door de Q'eros (uit Peru). Het quechua, de taal van de Q'éros, kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil.

Dat is voor hen namelijk een geïntegreerd begrip: Munay: Liefde en Wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde.

De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde. Er is een veld van oude wijsheid van de sjamanen uit de Andes die ons kan leiden op het pad van het ontwaken van ons hart.

Door dit pad te bewandelen herontdek je je aangeboren kracht. Ware macht is niet iets dat je over iemand anders uitoefent, of iets dat je kan afnemen. Ware kracht komt wanneer je je verbinding met de hele schepping herinnert.

- wanneer je je herinnert wie je werkelijk bent.

Deze initiaties van wijsheid wordt de Munay-Ki genoemd en werd doorgegeven door de sjamanen van o.a. de Hoge Andes via Alberto Villoldo, en wordt nu gedeeld door de Four Winds Society Deze Rituelen van de Munay-Ki – betekent letterlijk : “Ik hou van jou”. Het zijn geschenken van deze wijze ouderen en ze zijn speciaal ontworpen om onze bewustzijn te openen.

De transmissies van 9 april:

1. Initiatie van de Heler:

Deze initiatie activeert het vermogen tot heling van jezelf en van anderen en verbindt je met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ontvangen hebben.

2. De Banden van Kracht:

Er worden 5 energetische banden als bescherming in je lichtenergieveld geweven. Deze werken als filters en kaatsen negatieve energieën af zodat je hierdoor gevoed wordt i.p.v. vergiftigd. De banden blijven altijd actief.

3. Harmonie inwijding:

7 archetypes worden in de chakra’s gebracht. De archetypen:
De slang. De jaguar, de kolibrie, de adelaar, huaskar inca, quetzacoatl, en pacha kuti

4. is het ritueel van de ziener

5. is het ritueel van de bewaker/hoeder van de dag

6. is het ritueel van de bewaker/hoeder van de wijsheid.

7. Het ritueel van de bewaker/hoeder van de aarde

8. Het ritueel van de bewakers van de sterren

9. Het ritueel van de schepper

Er zijn 9 inwijdingen en deze kan je zien als zaadjes van het sjamanisme die wij bij jou planten in je lichtlichaam en die zich kunnen ontvouwen, ontwikkelen zodat jij meer bij jouw ware essentie komt.

We hebben beperkt plaats - want we houden van een intieme, kleine, veilige setting en er is voldoende tijd voor iedereen.

Dit is de link naar mijn website waar je een ticket kunt kopen: https://innerhintz.nl/agenda/munay-ki-initiaties-avond-386/

Innerhintz is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Innerhintz uit Watergang : spiritualiteit, zelfontwikkeling en Sjamanisme, hsp vrouwen, hoog sensitieve vrouwen coach, tijd voor jezelf, wie ben ik, bewustworden, unieke zelf, bewustzijnsverruimend, diepgang zoeken, mezelf verloren, .

bron : Innerhintz

Geplaatst op woensdag 28 februari 2024.