Muzikale City Tour Tilburg - Verrassend Tilburg en meer

Ontdek Tilburg, de bruisende muziekstad waar alles samenkomt: Factorium, jazzpodium Paradox, poppodium 013, Rockacademie, Dansacademie etcetera.

Sinds 2022 schittert er een nieuw juweel: een museum dat het vergeten verhaal vertelt van een ooit bloeiende muziekfabriek. Stap binnen en laat je meevoeren langs de klanken en verhalen die de ziel van Tilburg vormen.

Wat is de Muzikale City Tour Tilburg?

Ontdek de onmiskenbare muzikale vibes van Tilburg met de City Tour Tilburg! Laat je leiden door het levendige centrum terwijl een dynamisch, muzikaal duo jullie meeneemt langs hotspots van de muziekscene. Geniet van boeiende gesprekken en bekijk twee verschillende muziekpodia van dichtbij.

Na een uur eindigt de tour met een bezoek aan het Kessels Museum. Hier worden jullie in het gezellige café opgehaald voor een interessante rondleiding door dit muzikale juweel, waar de geschiedenis van Tilburg tot leven komt.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu jouw plek op deze muzikale reis door Tilburg!

14 juni Speciale editie voor individuele inschrijvingen:
- Op 14 juni organiseren we een speciale editie van onze Muzikale City Tour, exclusief voor individuele deelnemers. U bent van harte welkom om met ons mee te gaan op deze bijzondere reis, inclusief een bezoek aan het Van Kessels museum.
- We starten om 13.00 uur bij Chocolate Compagny (Stadhuisplein 356a), waar u kunt genieten van een welkomstdrankje en lekkers. Om 13.30 uur vertrekt de groep onder begeleiding van onze entertainers voor een muzikale ontdekkingstocht door Tilburg.
- Om 15.00 uur arriveren we bij het Kesselsmuseum, waar u na een korte pauze door hun gids wordt rondgeleid door het fascinerende muziekinstrumentenmakers museum.
- Tegen 17.00 uur eindigt onze Muzikale City Tour.
- De prijs voor deze ervaring is de introductieprijs van €27,50 pp inclusief het welkomstdrankje met lekkers, de rondleiding door muziekstad Tilburg, een gids en toegang tot het Kesselsmuseum.

Wees er snel bij en reserveer uw plekje voor een onvergetelijke dag vol muziek en cultuur!
Mail naar Saskia@verrassendtilburgenmeer.nl

Verrassend Tilburg en meer is een evenementen bureau uit Nederland. Trefwoorden van Verrassend Tilburg en meer uit Tilburg : ontmoetingen, rondleidingen, workshops, Lego Serious Play, spellen, teamuitjes, teambuilding, evenementen Tilburg, entertainment, evenementenbureau, uitstapjes Tilburg, activiteiten in Tilburg, personeelsuitje, Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes,.

bron : Verrassend Tilburg en meer

Geplaatst op dinsdag 28 mei 2024.