Naar de brugklas

Vandaag de 1e afspraak met een jongen uit groep 8 voor de individuele brugklastraining.

Naar de brugklas

Hij doet het goed op school, heeft vrienden, maar vindt het juist bij vrienden moeilijk om voor zichzelf op te komen. Zegt vaak niet als hij iets niet wil of als de ander iets doet of zegt wat hij vervelend vindt.

De jongens merken niets, maar ondertussen voelt hij van binnen verdriet. Ook de stap naar de middelbare vindt hij best spannend. Een grote school waar hij de weg niet kent, de leraren niet kent en nieuwe vrienden moet maken.

De overgang naar het voortgezet onderwijs is voor veel kinderen een grote stap. Voor kinderen die op de basisschool problemen hebben met andere kinderen, gepest worden, verlegen of te weinig weerbaar zijn, is deze overgang vaak extra spannend. Dit geldt zeker ook voor hoogsensitieve kinderen, die moeite hebben met verandering.

Kan jouw zoon/dochter wel een steuntje in de rug gebruiken om met plezier en vertrouwen naar de middelbare school te gaan? Meld hem/haar dan nu aan Happy Kids Brugklastraining

Tijdens de brugklastraining hebben we op ontspannen wijze aandacht voor:

- Contact maken met anderen

- Opkomen voor jezelf (assertiviteit)

- Omgaan met plagen en pesten

- Aandacht voor non-verbaal gedrag (zoals houding, oog-contact en stemgebruik)

- Ontspanning

De training is individueel te volgen, zodat we alle aandacht kunnen besteden aan de onderwerpen waar jouw zoon/dochter tegenop ziet of moeite mee heeft. Aanmelden kan nu via www.happykidstrainingen.nl/happy-kids-brugklastraining

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op donderdag 3 juni 2021.