Nabestaanden Ontzorgd

Mensen hebben vaak geen idee hoe zaken geregeld moeten worden na een overlijden en bij leven denkt lang niet iedereen daar al over na.
Met het bedrijf van Gerard Wiegman genaamd "Nabestaande ontzorgd" is Gerard degene die alles regelt. Daarnaast heeft hij belangrijke tips voor iedereen die nog niets heeft vastgelegd.

- Maak en stel een testament waarbij je een onafhankelijke executeur aanstelt. Zo voorkom je vervelende situaties na het overlijden.
- Kies geen familielid of bekende als executeur. Kies een persoon die gespecialiseerd is en verstand heeft in de afwikkeling van bepaalde zaken. daarnaast is een onafhankelijk persoon altijd een goede keuze, want die heeft geen persoonlijk belang.
- De erfenis benificiair aanvaarden. Dat houdt in dat je de erfenis niet volledig aanvaardt en daardoor ook niet aansprakelijk bent voor de eventuele schulden.

Rouw op de werkvloer:

Gerard is zelf actief in de werkgroep "Rouw op de werkvloer", een onderdeel van het Landelijke Platform Nabestaandenzorg.
"Op dit moment houden we ons bezig met de rol van de werkgever op het gebied van rouw. We zouden graag zien dat er in een rouw-protocol van een werkgever een vergoeding vanuit de werkgever komt te staan, waarbij hulp wordt geboden aan werknemers die met rouw te maken hebben. Dat geld kan besteed worden aan rouwverwerking, maar ook aan een executeur."

Samenwerking:

Gerard zou graag zien dat uitvaartondernemers meer samenwerking zoeken met onafhankelijke executeurs.
"Te vaak zien mensen wel een informatieboekje, maar wordt er te weinig gesproken over de rol van deskundige hulp bij de afhandeling van een nalatenschap."

Een vrijblijvend gesprek met Gerard is mogelijk per telefoon of Zoom.

Contact:
Nabestaanden Ontzorgd
Gerard Wiegman
085-2736726
info@nabestaandenontzorgd.nl
http://www.nabestaandenontzorgd.nl

Bron: Uitvaart Inside

Nabestaanden Ontzorgd is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Nabestaanden Ontzorgd uit Haarlem : Nabestaanden Ontzorgd, beneficiair aanvaarden, erfenis verwerpen, erfenis aanvaarden, erfbelasting, eigen woning na overlijden, blokkeren rekeningnummer na overlijden, boedelbeschrijving maken, erfenis verdelen, conflict erfgenamen, administratie na overlijden, aangifte erfbelasting, verklaring van erfrecht, opvragen testament, beƫindigen van social media accounts overledene, afhandeling nalatenschap, afhandeling erfenis, levenstestament, .

bron : Nabestaanden Ontzorgd

Geplaatst op woensdag 12 juli 2023.