Netwerkmeeting!

Netwerkmeeting borrel lisse.

Afgelopen dinsdag, 26 mei was de vierde @BorrelLisse, Netwerken met een Knipoog bij Eetcafé & Loungebar 1198 & Hotel de Duif in Lisse. Hans Busscher, eventmanager BorrelLisse presenteerde weer een kort podiumprogramma waarin er diverse Pitchen waren, prijzen werden verloot en afgesloten werd met een gezamenlijk netwerkspel.

Op deze vierde editie werden de vaste programma onderdelen mogelijk gemaakt door Fotograaf Annemiek van Eeden – AVE Fotografie, Kunstschilder Erlwin Jong, Ama Art en zanger Frits Schaaf. Sponsoren van @BorrelLisse; RAV Media - techniek en podium, gastvrouwen - ROC MBO College Airport Hoofddorp, My Dot Point - Webdesign en hosting en R.O.E.L Design. De netwerkmeeting @BorrelLisse is iedere laatste dinsdag van de maand. De eerstvolgende is op 30 juni. Diverse ondernemers maar ook een artiest, kunstenaar en een fotograaf krijgen hier een podium!

Alle netwerkers, ondernemers, bedrijven, groot of klein en ook werkzoekenden zijn van harte welkom vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur. Aanmelden via info@borrellisse.nl is niet verplicht maar wel handig i.v.m. met de hapjes.

Geplaatst op vrijdag 29 mei 2015.