NIEUW: Elke dinsdag Yoga - Vinyasa bij YogaZenter (Amsterdam Oost)

Vinyasa yoga is momenteel de meest voorkomende yoga-stijl.
Vinyasa staat ook wel bekend als Flow Yoga. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence.

Yoga - Vinyasa
Datum: elke dinsdag
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Locatie: YogaZenter (Amsterdam Oost)

YogaZenter is gevestigd in Amsterdam-Oost, een levendige en diverse buurt met veel groen en cultuur. Onze studio is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. De studio zelf is een oase van rust, met een sfeervolle inrichting en alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne yogabeleving.

Bij YogaZenter kun je kiezen uit verschillende stijlen yoga, van rustig en meditatief tot dynamisch en uitdagend. Of je nu beginner bent of gevorderd, er is altijd een les die bij je past.

YogaZenter is meer dan een yogastudio. Het is een plek waar je je thuis kunt voelen, waar je kunt ontspannen en groeien. Een plek waar je jezelf kunt zijn, zonder oordeel of verwachting. Een plek waar je kunt leren van ervaren en gepassioneerde docenten, die je begeleiden op jouw unieke yogapad.

Carpe Nunc is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Carpe Nunc uit Amsterdam : yogadocente, mindfulness idealist, bodytalk behandelaar, yoga coaching, meditatie, mindfulness coach, persoonlijke coach, hatha yoga,.

bron : Carpe Nunc

Geplaatst op dinsdag 6 juni 2023.