Nieuw en ontwapenend! Lunch/diner met tarot

LAAT DE KAARTEN SPREKEN TIJDENS DE LUNCH

Nieuw en ontwapenend! Lunch/diner met tarot

Afgeleid van de ‘brown bag lunches’ maar dan in een nieuw jasje gestoken.

Gesprekken kunnen overal over gaan, strategie, teambuilding of communicatie.

De Lunch & Learn, is afkomstig van de 'Brown Bag' lunches die in Amerika een groot succes zijn. Het zijn korte, sprankelende, interactieve bijeenkomsten gedurende lunchtijd. Een reeks van of eenmalige sessie draagt al bij aan de ontwikkeling van talent binnen jouw organisatie en heeft als doel medewerkers effectiever en veerkrachtiger in hun werk te maken. Of het nu om strategie, teambuilding of communicatietraining gaat.

De Lunch&Learn sessies worden op maat ontwikkeld en bieden mogelijkheden elkaar regelmatig te ontmoeten en van elkaar te leren op een informele en interactieve manier. Het zorgt voor verbondenheid en zorgt dat relaties worden versterkt. (binnen het team) Mijn Lunch & Learn hebben nog een toegevoegde waarde waarbij ik de Tarot of associatie kaarten inzet. Hoe? Dat is de verrassing tijdens de lunch.

Sessies vinden plaats tijdens de lunch en zorgt voor een eerlijk, open en veilig gesprek onderling.

Alles vindt in de juiste sfeer plaats. Of het nu op locatie is, bij je op kantoor of bij je thuis. Heb je vragen? Stuur mij een mail info@stephanieschwab.nl of bel + 31 6 51 070 448

Spiritueel Coaching | The story continues is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Spiritueel Coaching | The story continues uit Voorthuizen : Astrologie, Tarot, Medium, Lunch&Learn.

bron : Spiritueel Coaching | The story continues

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2022.