Nieuwe openingstijden NeverlandShop Helmond

Onze website is al vanaf 2003 online, wij zijn begonnen als PoohShop en verkochten alleen maar spullentjes van Pooh & zijn vriendjes. Toen wij in 2008 besloot om ook een fysieke winkel te openen in Helmond en ook andere Disney figuren te gaan verkopen, vonden wij de naam PoohShop niet meer zo passen en heb toen de naam veranderd in Disney Winkel PoohShop.

Eind 2009 besloot Acme Movie Store te stoppen met het verkoop van Disney en in overleg hadden wij een winkel geopend in Scheveningen.

Disney Winkel PoohShop was en is nog steeds de grootste Disney Store in Nederland. In 2013 verhuisde wij met de winkel naar een pand waar wij 10x zoveel Disney pret kwijt konden.

Al snel werd de winkel druk bezocht en uit alle delen van Nederland, Belgie en Duitsland kwamen de Disney Fans. Wij hebben toen besloten om de Disney Winkel in Scheveningen te sluiten en ons volledig te concentreren op de Disney Winkel Helmond.

En de Grootste Disney Winkel van Nederland heet sinds 2015 De NeverlandShop waar grote mensen weer even kind kunnen zijn. Onze collectie op de beneden verdieping bestaat uit Disney Traditions, Britto, Enchanted, ShowCase, Fingendi, Pooh & Friends, Precios Moments, Walt Disney Classic Colletion, Walt Disney Archive Collection, A Moment in Time, ruim 1500 verschillende beelden en collectibles! Verder nog een uitgebreide collectie aan huishoudelijke artikelen, Disney Store Plush, Ravensburger Puzzels, Speelgoed en collectibles. Onze boven verdieping is geheel in Disney Kerst sfeer ingericht. Hier vind u de grootste kerst collectie... Zoveel keuze! Al met al zeker de moeite waard om te bezoeken.

Mocht je vragen hebben je kunt me altijd mailen of bellen.
verkoop@neverlandshop.nl | 06-53739741

Om te eindigen met de woorden van Walt Disney himself;
If you can dream it, you can do it.

NeverlandShop is een webshop uit Nederland. Trefwoorden van NeverlandShop uit Helmond : Disney artikelen, kinderkamerdecoratie, badkamer spullen Disney, Disney keuken spullen, Disney winkel, Disney online winkel, uitgebreide assortiment Disney artikelen, Disney webshop.

bron : NeverlandShop

Geplaatst op woensdag 28 februari 2024.