Nieuwe opleiding Intuïtief Kind & Gezinscoach

Yes het is zover! De lancering van de nieuwe opleiding tot Intuïtief Kind & Gezinscoach!

Ik, Nick, ben jarenlang actief geweest als kindercoach. De afgelopen periode is dat wat naar de achtergrond geraakt. Maar de laatste tijd kreeg ik steeds meer aanvragen voor kindercoaching. Met kinderen werken heb ik altijd met veel plezier gedaan en daar krijg ik nog steeds enorm veel energie van.
Met mijn eigen kinderen ravotten of een spelletje doen en ze trainen bij hun voetballessen, heerlijk.

In de loop der jaren heb ik mijn waardevolle methoden ontwikkeld met het geven van effectieve healingen bij kinderen en hoe kinderen & ouders weer in hun kracht kunnen gaan staan. Op deze manier heb ik al veel kinderen en hun ouders mogen helpen.

Maar helaas kan ik niet iedereen helpen… Daarom start in september de unieke opleiding Intuïtief Kind & Gezinscoach! In deze opleiding leer jij alle effectieve methoden om kinderen en ouders te coachen middels Healing, Reading, Gezinsopstellingen & allerlei praktische oefeningen om hen weer in hun kracht te zetten.

In deze opleiding:
- Word jij de stem van het kind. Op energetisch niveau ben jij in staat om het kind te lezen en te verwoorden waar het kind mee worstelt. Deze woorden zet jij om tot daden en handelen.
- Ontdek jij de natuurlijke Healer & Reader in jou.
- Krijg jij alle handvaten om met kinderen en hun ouders 1 op 1 te werken, waarbij jij o.a. de kracht van gezinsopstellingen inzet om het onzichtbare zichtbaar te maken en heling plaats te laten vinden in het gezinssysteem.
- Onderga jij een mega transformatie door al het innerlijk werk dat jij doet tijdens het vele oefenen, maar ook jouw kinderen en gezin bewegen mee op deze nieuwe en hogere energietrilling.

Alle oefeningen en het geleerde kan jij thuis toepassen, om zo ook je kinderen in hun kracht te zetten en balans te brengen binnen het gezin.

En nog zoveel meer! Ga jij samen met mij de kinderen en hun ouders weer in hun kracht zetten? Voel jij direct een kriebel of een ‘ja!’? Stuur ons dan een DM via Facebook!

#nickenkirstie #spiritueelleraar #gezinscoach #kindcoach #intuitievecoaching #lichtwerkers #spiritualiteit #zelfheling #zelfhelendvermogen #chakras #intuitievegaven #chakraleer #bewustzijn #lichtcoach #manifesteren #zelfliefde #transformatie #bewustwording #hsp #burnout #hooggevoelig #persoonlijkegroei #energie #healing #holistisch #spiritueelcoach #energiewerk #lichtwerk #geluk #energetischegeneeskunde

H.E.T. Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van H.E.T. Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, verslavingen, ik ben verslaafd, ik ben ziek, kanker, long-covid, fibromyalgie, lichtwereld, helende reis, chakra's, .

bron : H.E.T. Land van Licht

Geplaatst op donderdag 16 maart 2023.