Nieuwe samenwerking! Met de Kansacademie!

De eLearning eXpert Group staat altijd open voor samenwerking met partners die dezelfde visie, waarden en normen delen.

Nieuwe samenwerking! Met de Kansacademie!

De Kansacademie is een van die partners. Zij zetten zich in voor duurzame en kansrijke arbeidsparticipatie voor iedere werkgever en iedere Nederlander, ongeacht afkomst, ras, geslacht of geloof. Dit sluit naadloos aan op onze visie dat E-learning aan iedereen de mogelijkheid biedt om zich te ontwikkelen. Ook aan degenen die om welke reden dan ook, niet in staat zijn geweest een reguliere opleiding te volgen. Diploma's vertellen maar het halve verhaal. Het gaat er om het werk te doen waar je goed in bent en wat je passie is, en om de kennis en vaardigheid die daar voor nodig is, in de praktijk verder te ontwikkelen. Ook als je daar in eerste instantie misschien niet voor bent opgeleid.

Een functie als E-Learning Specialist, die ook openstaat voor minder validen of mensen die om andere redenen minder goed toegang hebben tot de arbeidsmarkt, is daar een voorbeeld van. De Vakopleiding E-Learning Specialist, op HBO-niveau, leidt de deelnemers op tot e-learning ontwikkelaar, een functie die steeds harder nodig is in de markt. Binnenkort zelfs met baangarantie.

In die zin zien wij de samenwerking met de Kansacademie als een echte win-win-win situatie waarmee we nog lang een goede bijdrage mogen leveren aan duurzame en kansrijke arbeidsparticipatie en een "Leven Lang Ontwikkelen".

eLearning eXpert Group B.V. is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van eLearning eXpert Group B.V. uit Roggel : e-learning, opleiding zelfstandige ondernemer, opleidingen, workshop, ontwikkelmethode, trainingen, opleidingen kleine bedrijven, rendement behalen.

bron : eLearning eXpert Group B.V.

Geplaatst op dinsdag 23 november 2021.