Nieuwsbericht De Priester Stand Ontwerp en Internationale Standbouw

Voordelige beursstand?

Nieuwsbericht De Priester Stand Ontwerp en Internationale Standbouw

Voordelige beursstand, super prijs/kwaliteit beursstand ontwikkeling waarmee wij Nederlandse ‘reguliere’ standbouw-bedrijven het nakijken geven, dat mag best gezegd worden. Nu eens nieuws geheel over de Priester stand architectuur, over onze kijk op live communicatie, stand design, de executie tijdens een vakbeurs én onze manier van (samen) werken voor een toplevel service!

Het begin …

Wij zijn in eerste instantie begonnen als een Nederlandse stand ontwerp studio, gespecialiseerd in ‘Dutch stand design’ voor binnen- en buitenlandse bedrijven die een internationale vakbeurs deelname hebben . We verzorgden verfrissende designs voor live communicatie en de stands werden veelal door Nederlandse stand bouwers opgetuigd op locatie van de vakbeurs , klaar is Kees .

Met de groei binnen de Europese expo markt was natuurlijk de oost Europese stand bouwer met een vlijmscherpe prijsstelling een geduchte speler . In de loop der jaren kwam het steeds vaker voor dat klanten het design door ons lieten verzorgen ( meer dan eens onder het mom van een tender klus ) en dan blij naar de eerste de beste Oost-Europese standbouwer togen om het knappe design te laten optrekken voor een appel en een ei. Erg listig, maar net zo kortzichtig. De goedkoopste stand bouwer uit Polen kreeg de klus en het doordachte design werd tijdens de opbouw (voor een appel en een ei) compleet om zeep geholpen door gebrek aan kwaliteit , missende elementen etc . Wij zagen deze ontwikkelingen met lede ogen aan en vonden dat we de cyclus moesten verbreken door op zoek te gaan naar een voordelige, maar kwalitatief zéér hoogwaardige Oost-Europese partner.

De samenwerking …

De samenwerking heeft enerzijds als doel om de markt te bedienen van vlijmscherpe prijsstellingen , anderzijds om onze concurrentie nét een pas voor te zijn . Met onze Poolse partner werken we nu alweer een aantal jaren op hoogwaardige, knappe projecten.

Heeft uw bedrijf ook behoefte aan een sterk staaltje samenwerking en een voordelige beursstand ? Neem dan eens contact op met ons voor het maken van een afspraak voor verdere uiteenzetting van ons bedrijf / studio concept . Wellicht hangt er weer een nieuwe samenwerking in de lucht , met uw bedrijf welteverstaan. Bel +31 10 3400412 of e-mail naar com@dennisdepriester.nl

Geplaatst op vrijdag 26 augustus 2016.