Omdat het bijna vakantie is… en jij het zo waard bent...

… Omdat het bijna vakantie is.
… Omdat het iedere vrouwelijke ondernemer blij maakt (blijkt iedere keer weer…).
… Omdat jij misschien niet op vakantie gaat en wat meer tijd en aandacht voor jezelf hebt (waar je zo naar uitgekeken hebt).

Deze juli-maand geef ik daarom drie extra zomer inspiratiesessies weg van een uur.

… Omdat jij het waard bent!

Via Zoom of in de studio waar ik voor jou een heerlijke cappuccino zet.

Inspiratiesessie
In deze gratis inspiratiesessie vertel ik jou welke kansen en mogelijkheden ik voor je zie door je te presenteren en positioneren aan de bovenkant van de markt zodat jij overvloed ervaart in tijd, geld en energie.
Daarnaast inspireer, prikkel en voed ik je graag om je verder op weg te helpen en je die vragen te stellen waarop je de zomermaanden heerlijk kunt broeden en mijmeren.

Waarom ik dit aanbied? Ik leef mijn kernwaarden en één daarvan is contact en verbinding. Verbinden… daar draait het o.a. bij mij om in het leven en werk. Daar ga ik van ‘aan’. De energie die dan vrijkomt stroomt rijkelijk en die geef ik met liefde door.

Geschikt
Deze extra zomer inspiratiesessie is vooral geschikt voor jou als je merkt dat er wat moet gebeuren na je vakantie omdat je zo die drive voelt om verder te groeien, maar je...

* je uitgeblust voelt (.. regie pakken en ruimte innemen vind je nog altijd lastig)
* niet genoeg zichtbaar bent als vakexpert voor de leukste klanten (.. waardoor je er niet uithaalt wat er allemaal voor moois in jou zit)
* veel te veel vanuit de ratio hebt ondernomen waardoor je ‘energie’ laat weglopen en het hoog tijd is om die oh zo mooie zachte intuïtieve kant van jou ruimte te geven en te laten zien.

Zomerboost
Interessant voor jou? Neem dan direct even contact op via e-mail. Dan plannen we samen jouw zomerboost moment in. En wacht niet te lang want wie het eerst komt, het eerst maalt.

Je bent ontzettend welkom.

PS1 | De hele maand augustus ga ik er tussenuit om heerlijk te genieten op … je raadt het vast… ons o zo geliefde Ameland. Waar we sinds juni de trotse eigenaars zijn van een eigen chalet. Foto’s volgen later.

PS2 | Zoek je nog een inspiratieboek om deze zomer te lezen of om cadeau te doen? Bestel dan hier De Stijlbijbel. De maand juli neem ik graag de verzendkosten ad 6,75 euro voor mijn rekening. Vul code ZOMER in en je betaalt dan 37,50 euro i.p.v. 44,25 euro. Een cadeautje van mij voor jou!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Astrid mast

Succes Trek Je Aan is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Succes Trek Je Aan uit Harderwijk : Business Coach voor Vrouwen, business coach, ondernemers coach, Succes Trek Je Aan, marketing, high-end ondernemerschap, krachtig kleden, omzet verdubbelen, als een expert kleden, uiterlijke presentatie, succesvolle outfits, Jouw Next Level, High-Level RESTART RETREAT, persoonlijk leiderschap, groeien als ondernemer, personal branding, personal brand expert, auteur, De Stijlbijbel.

bron : Succes Trek Je Aan

Geplaatst op vrijdag 7 juli 2023.