Ondernemers mogen gratis masterclass pitchen volgen

Hoe zorgt een (startende) ondernemer voor een vlot, lekker kort en pittig verhaal over zijn of haar eigen bedrijf?

Uden, 18 september 2015, ondernemers die zich op woensdag 7 oktober om 19:00 uur bij ’t Spectrum in Schijndel melden krijgen een gratis masterclass pitchen aangeboden. De masterclass wordt gegeven door Rudy van Beurden, die bekend staat vanwege zijn energieke manier van presenteren, die hij al eerder toonde bij TEDx.

Een pitch is een krachtige manier van presenteren om een boodschap binnen één minuut over de bühne te brengen. Met een bondig verhaal dat bij het publiek blijft hangen. Rudy van Beurden, presentator van deze avond, zal in een energieke masterclass (startende) ondernemers tips en tricks geven hoe ze dat kunnen aanpakken. Dat doet hij met beetje theorie, maar zeker ook met cases en oefeningen. Natuurlijk, ondernemers moeten een beetje lef hebben om zichzelf te laten zien. Dat is spannend maar ook leuk én het belangrijkste: ze leren er enorm veel van. Het maakt ze misschien zelfs een betere ondernemer. Tijdens de afsluitende netwerkborrel kunnen ondernemers hun nieuwe vaardigheden meteen in de praktijk brengen.

Gratis! Aanmelden via startersmarktplaats.nl

Ondernemers die zichzelf graag willen verbeteren, een beetje lef hebben én graag leren binnen één minuut zichzelf op de kaart te zetten, kunnen zich aanmelden op startersmarktplaats.nl voor de gratis masterclass. Wie zich heeft aangemeld is op woensdag 7 oktober om 19:00 uur van harte welkom bij ’t Spectrum in Schijndel (Steeg 9) om deze leerzame, energieke (en gratis!) masterclass te volgen. De koffie staat klaar!

Startersmarktplaats

Deze masterclass is onderdeel van het Ondernemerscafé, een initiatief van Startersmarktplaats. Startersmarktplaats biedt startende ondernemers verschillende handvatten om de onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Enerzijds door het verschaffen van startersinformatie en het aanbieden van starterswerkplekken in de gemeente Veghel, Uden en Schijndel. Anderzijds door het organiseren van Ondernemerscafés, Masterclasses, Picknick met een Klik, individuele startersbegeleiding en andere activiteiten. Activiteiten om kennis te vergaren, maar ook om mensen te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen.

Voor meer informatie: www.startersmarktplaats.nl.

Geplaatst op vrijdag 18 september 2015.