Ontdek je Innerlijke Drive

VRIJDAG 2 JUNI 2023 VAN 10:00 - 17:00 te Dongen

Ben je nieuwsgierig en wil je graag kennismaken met familieopstellingen, NLP en hypnose? Sta je open voor een dag vol inspiratie en motivatie om je leven naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd te genieten van een dag helemaal voor jezelf? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op vrijdag 2 juni organiseren wij, Alessandra Janssens de Vroom van Hanami4you en Nicole Robeerst van NiRo, het kennismakingsvent "Ontdek je Innerlijke Drive"!

Tijdens deze dag ga je de kracht van #NLP, systemisch werk, familieopstellingen en hypnose ervaren. Je gaat ontdekken wat jouw innerlijke drive is en hoe je deze kunt inzetten om jouw dromen waar te maken.

Deze dag is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die geïnspireerd wil worden en gemotiveerd is om het leven te verbeteren. Je kunt alleen komen of een vriend(in) of collega meenemen! Wij nodigen je uit om je te laten inspireren en verrassen!

Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en jouw innerlijke drive te ontdekken! Schrijf je vandaag nog in neem de eerste stap naar persoonlijke groei!

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Klik hier door en bestel je ticket vandaag nog.

#ontdekjeinnerlijkedrive #event #kennismaken #nieuwsgierig #inspiratie #motivatie #systemischwerk #familieopstellingen #nlp #plezier #persoonlijkegroei #zelfontwikkeling

Hanami4you is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Hanami4you uit Dongen : Body MInd Release, familieopstellingen, NLP, vrouwenlijn, systemisch werk, groepsopstellingen, vrouwencoaching .

bron : Hanami4you

Geplaatst op vrijdag 26 mei 2023.