Ontdek je ware potentieel en kom in balans met Reflact®

Vraag je je soms af of je op de juiste plek zit? Of hoe je een effectiever resultaat kan bereiken? Of ervaar je steeds meer spanningsklachten? Of heb je het gevoel dat je boodschap anders overkomt dan bedoeld? En wil je daar verandering in? Doe dan de Reflact meting en verkrijg een diepgaand inzicht in je natuurlijke en aangeleerde competenties en ontdek hoe deze je prestaties op de werkvloer kunnen beïnvloeden.

Sinds de start van mijn coachpraktijk 5 jaar geleden maak ik dankbaar en enthousiast gebruik van deze unieke en effectieve tool.

Waarom Reflact® - Human Development Tool?

· Snel en effectief: Voltooi de meting in slechts 12 minuten, het geeft inzichten en met de uitkomsten komen we tijdens het terugkoppelgesprek snel tot de kern.

· Gedetailleerd inzicht: Begrijp je sterke punten, welke competenties je meer energie kosten, hoe je beslissingen neemt en hoe je reageert in stressvolle situaties.

· Unieke methode: De combinatie van tekst en beelden legt je instinctieve reacties bloot en geeft waardevolle inzichten in je onbewuste drijfveren.

Mijn klanten zijn regelmatig verrast dat de online meeting van 12 minuten zo raak is en zoveel informatie geeft. Een "eyeopener" die verborgen aspecten van je kwaliteiten aan het licht brengt, die je helpt te reflecteren op je gedrag, je bewust te worden van je (on)bewuste patronen en helpt om bewuster keuzes te maken zodat je meer vanuit je kracht en meer in balans kunt gaan leven en werken. Reflact is daarmee een effectieve start voor een coachtraject en ook als je alleen de meting doet, krijg je al veel waardevolle inzichten tijdens het terugkoppelgesprek en uit de rapportage. Reflact is ook een mooie start voor een teamtraining om jezelf en elkaar beter te begrijpen en effectiever met elkaar samen te werken.

Mijn coachpraktijk bestaat 5 jaar! En wie jarig is trakteert! De 5 personen die zich als eerste aanmelden voor een coachtraject van 5 sessies krijgen de Reflact meting (inclusief terugkoppelgesprek en rapportage) ter waarde van € 395 gratis! Meld je aan en zet “Ik Reflact” bij de opmerkingen: Aanbod | Krachtig en Mild (lifecoachkrachtigenmild.nl)

Heb je interesse in een traject of teamtraining? Ik bespreek graag je wensen en de mogelijkheden.

Neem contact op met mij op 06-39392494 of via e-mail Linda@lifecoachkrachtigenmild.nl voor meer informatie over hoe ik en Reflact®, jou en je team kan helpen bloeien!

Krachtig & Mild is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Krachtig & Mild uit Rotterdam : ReflACTmeting, jezelf leren kennen, zelfkennis, grip krijgen, 1 op 1 coaching, inzicht in talent, overtuigingen, ontwikkelingsmogelijkheden, Deep Dive, wat zijn mijn kwaliteiten, carriere vormgeven, coachhuis, zomerreflecties, krachtige keuzes maken, .

bron : Krachtig & Mild

Geplaatst op maandag 13 mei 2024.