Ontspannen door de klankschalen tijdens een Klank & Reissessie

Wil jij even helemaal niets ‘moeten’? Of even voor jezelf een kleine pauze inlassen? Heb je behoefte aan een momentje van rust?

Dat kan tijdens een klank& reis sessie in mijn reiki- en klankschalenstudio. Je komt dan even helemaal tot stilstand.

Want met de zachte klanken van de klankschalen neem ik je mee op reis door lichaam en geest. Zo kom je even los van je zorgen en je dagelijkse beslommeringen. De zachte klanken en de trillingen van de klankschalen hebben een harmoniserende en zuiverende werking op jouw lichaam en geest. Het werkt door tot in de diepere lagen van jouw bewustzijn./

Vanuit die diepe ontspanning kunnen blokkades die zich in de spieren of in jouw energie bevinden worden opgelost.

Hierdoor gaat jouw energie weer stromen.
En komen jouw innerlijke processen weer op gang.

Met een groepje deelnemers starten we de klank en reissessie met een kopje koffie of thee of een glas water. Daarna volgt de uitleg en neem ik je mee op ‘reis.’

We sluiten de reis af met wat te drinken en er is de mogelijkheid om ervaringen en inzichten te delen met elkaar.

Praktisch
Data 8 en 22 februari 2022, 20:15u.
Jouw investering is € 14,50
Een klank en reissessie is mogelijk vanaf 4 tot maximaal 8 personen.

Wil je een klank & reis-sessie boeken buiten de geplande sessies? Of wil je met 2 personen komen? Dat kan! In overleg spreken we dan een datum af. Let op, wanneer je met 2 personen komt, is jouw investering €25,00 pp.

Stralende groet,

Saskia Nuij
Reiki-en klankschalenstudio Kampen

Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij uit Kampen : reikikids, reiki voor kinderen, reikibehandeling, klankschaal behandeling, klankschalenmassage, ontstressen, meditatie, ontspanning, stress, meer focus, meer energie, onverwerkt trauma, zakelijk probleem, ik zit vast, nachtrust verbeteren, slaapproblemen, .

bron : Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij

Geplaatst op donderdag 2 februari 2023.