Ontspannings DUOmassage

Een uniek moment voor jullie samen, even helemaal tot jezelf komen in een samenzijn. Een moment om de verbinding te verdiepen, aandacht te geven in de vorm van een duomassage. Afgestemd op persoonlijke wensen kan deze massage een bijzonder moment zijn om jullie band te versterken en te voeden.

Deze ontspannings DUOmassage is een holistische massage wat inhoudt dat we kijken naar de mens in zijn geheel, om meer in contact met je lichaam te komen, meer bewustwording over hoe je voelt en wat er nodig is, ook in het samenzijn. Tijdens deze drie uur durende ‘reis’ staan jullie in het middelpunt van aandacht, mag je de drukte van alledag even laten voor wat deze is. De ‘reis’ zal worden ondersteund middels afgestemde lichaamsgerichte oefeningen en massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning en verbinding. Een unieke ervaring die je samen deelt met iemand die belangrijk voor je is.

Wij, Erik en Ellen hebben allebei een eigen praktijk en combineren onze professie in deze reis ‘Tijd voor Samen’. Door onze aandachtige manier van aanraken, kan er meer rust en verbinding ontstaan zodat de nadruk op het hoofd verminderd, het hart zich opent en jullie elkaar weer als nieuw kunnen ontmoeten.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en is er een moment om even na te genieten en de ervaring te delen. De DUOmassage wordt verzorgd in Amersfoort.

Wordt het Tijd voor Samen? Neem contact met ons op voor een reservering via www.elraakt.nl

Elraakt | Klassieke en Energetische massage is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Elraakt | Klassieke en Energetische massage uit Tienhoven : holistisch klassieke en energetische massage, pijnklachten, ontspanningsmassage, Lua lomi massage, psoas massage, hotstone massage, massage op maat,.

bron : Elraakt | Klassieke en Energetische massage

Geplaatst op maandag 24 juli 2023.