Ontspanningslessen

Een uurtje rust en bewust contact maken met je lichaam.

Ontspanningslessen

Tijdens de ontspanningsles ga je aan de slag met eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen om te ontspannen. Denk daarbij aan ademhaling -, aarding- , mindfulness en meditatie oefeningen. Er is niets dat moet.

Je verlegt de aandacht vanuit je hoofd naar je hart en je wordt bewust van je lichaam. Je hoofd raakt helder en leeg. Je aandacht wordt naar binnen gebracht. Door jezelf te ontspannen krijg je betere concentratie, innerlijke rust en niet onbelangrijk een betere nachtrust. De oefeningen zijn ook thuis makkelijk toepasbaar.

Op de volgende data worden de les¬sen gegeven in de rustige en sfeervolle ruimte van de Boerentempel: woensdag avond

22 januari 2020

12 februari,

18 maart,

22 april, 20 mei

17 juni

Geef je je op voor alle 6 lessen dan betaal je € 60,00 (voorafgaande aan de 1e les te betalen) Je kunt ook losse lessen volgen. De kosten zijn dan € 12,50 per keer. Wel graag even opgeven.

Wil je een uurtje uit de dagelijkse drukte en beslommeringen stappen? Om daarna geaard en ontspannen naar huis te gaan? Geef je dan op voor deze heerlijke ontspanningslessen door een mailtje te sturen: info@carolineboenink.nl of naar moniekpraktijk@gmail.com

Warme groeten, Caroline en Moniek

Caroline Boenink - Persoonlijke groei is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Caroline Boenink - Persoonlijke groei uit Zelhem : workshop, retraite, ontmoeting in verbinding, teambuilding, uitje, energiesysteem, werken aan leiderschap, coaching op maat,.

bron : Caroline Boenink - Persoonlijke groei

Geplaatst op maandag 20 januari 2020.