Op eens komt Rode Panda uit het raam naar beneden

Krachtig ontspannen en met zelfvertrouwen in de wereld staan. Spelen is leren. Grenzen verkennen betekent groeien en ontwikkelen ook wel lastig. Waar doe je nu goed aan?

Op eens komt Rode Panda uit het raam naar beneden

Het moment is aangebroken om even heerlijk neer te ploffen in de tuinstoel. De kinderen gaan hun gang. ,Nog net kan ik een laatste restje zon opvangen.

Maar het is eigenlijk verdacht stil. Laat maar even, denk ik nog Ze vragen geen aandacht ze zijn goed Gun jezelf ook even een moment Ga je checken dan verstoor ik zowel mijn moment als dat van hun.

Genieten, de zon op mijn gezicht en net voordat ik mijn eerste slok heb genomen zie ik vanuit het een ooghoek het raam open gaan Rode panda komt in een mandje uit naar buiten Aan een touwtje

Het mysterie van zomer rust is opgelost De kinderen hebben een projectje En dat is best wel geslaagd...

Ze rennen van onder naar boven De jongste haalt Panda er beneden uit en nu mag aapje Je weet het als ouder dit kan niet goed gaan Maar het is nu genieten van het plezier

Natuurlijk gaan ze verder. Grenzen verkennen Tuurlijk Dan komen er twee gehele prullenbakken naar beneden Gevuld met van alles. Het klotst tegen de schuifpui aan en er valt van alles uit.

Kinderen leren Ontdekken door te spelen Oorzaak en gevolg die zijn voor kinderen moeilijk Onze kinderen hebben ruimte nodig om te onderzoeken Ze Hebben het recht op eigen fouten Tegelijk hebben ze ons nodig Niet om ze te remmen Maar om ruimte te krijgen voor ontdekkingen Zodat ze ze zich zelf leren kennen

Krachtig ontspannen en met zelfvertrouwen in de wereld staan Daar gaat mijn nieuwe programma over. Het is een aaneenschakeling van alle programma’s die ik heb gemaakt. Met de actie code SANDER45 kan je meedoen voor 97,- Er zijn dan nog 20 plekken. Je krijgt ook nog 1 op 1 ondersteuning via teams van september tot december 2022. Daarna wordt het 147.-.

https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/krachtig-ontspannen-en-met-zelfvertrouwen-in-de-wereld-staan/

Ook ik ben alle nieuwe mogelijkheden volop aan het ontdekken. Want naast het bekende hulpverlener is er zoveel meer mogelijk. Leren en leren. Al mijn rode panda's die ik heb gemaakt en bedacht zijn nu geschakeld... Hoe mooi zullen de resultaten zijn die jij met je kind kan maken als je alle materialen in handen hebt?

Ondertussen ben ik opgestaan want de prullenbakken gaan alle kanten op. Naast ruimte om te groeien hebben ze onze liefdevolle sturing zo nodig.

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit Amersfoort : kindercoach, coaching voor kinderen met boos gedrag, coaching voor kinderen, coaching voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, online coaching, kindercoachpraktijk, kindercoachtraject, integratieve kindercoaching, Kindercoach zelfvertrouwen amersfoort, Kind heeft woedeaanvallen, kind driftbuien, kind is vaak boos, kind faalangst, kind heeft angsten, mijn kind heeft vaak verdriet, kind huilt veel, online kindercoaching, online training ouder en kind, de kunst van boos zijn, boos gedrag kind begrijpen, emoties leren herkennen kind, emoties uiten kind, kind heeft moeite met emoties, bouwen aan zelfvertrouwen kind, praten met kind over gevoelend, zelfbeeld kind versterken, gratis kindercoach consult, .

bron : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Geplaatst op vrijdag 24 juni 2022.