Op verzoek enkele data op een rijtje

- 28 januari start de nieuwe groep voor de Nine Star Ki opleiding. - 24 maart vindt het Groei-weekend voorjaarseditie plaats.

Op verzoek enkele data op een rijtje

..... komt er een verdiepingsdag voor Nine Star Ki in de tijd (voor alle mensen die eerder eens een Nine Star Ki workshop bij mij gevolgd hebben en meer willen weten over de invloed van de tijd!)

en... dan komt hij er eindelijk!! De energetische opleiding. Exacte start is nog niet bekend, er wordt nog hard gewerkt aan de inhoud. Maar na enkele jaren vol vragen, ga ik dan toch de stap zetten.

Wil je zeker zijn van een plek, op de hoogte gehouden worden van de vorderingen? Stuur me dan even een bericht dan zet ik je op de lijst!

#ninestarki #verdieping #workshop #zelfkennis #bewustwording #groei #elinestans #spiritueel #vijfelementen #nsk #energetisch #opleiding #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #praktijk #therapie #therapeut #holistisch #natuurgeneeskunde

Eline Stans is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Eline Stans uit Zetten : bewustwording, Social Worker, leren keuzes te maken, Hoogbegaafdheid, hoogsensitief, coaching voor kinderen, coaching voor bedrijven, life coaching, persoonlijke begeleiding, persoonlijke coaching, .

bron : Eline Stans

Geplaatst op dinsdag 25 oktober 2022.