OPEN DAG DHARINI - 15 April 2023 van 10:00-16:00 uur

Dharini wil mensen bijstaan in hun zoektocht naar balans. Hierbij zijn er verschillende ingangen waarbij je zelf kunt kiezen welke op dit moment voor jou resoneert.

Balans in voeding, de Matrix-kleurentherapie:
Weten welk voedsel is voedzaam voor mij en welk voedsel ondermijnt juist mijn energie? Welke organen zijn uit balans geraakt? Door het lezen van de reflexzones op de rug vertelt het lichaam ons waar ze geholpen wil worden. Door de voedingstesten te doen kunnen we komen tot een afstemming in voeding die jouw spijsvertering de gelegenheid geeft om zich te herstellen en zodoende weer te komen tot een opbouw. Opbouw in kracht, vitaliteit en flexibiliteit. Door gebruik te maken van de meridianen en hun stimulatiepunten kunnen we het zelf helend vermogen van het lichaam ondersteunen. Door bindweefselmassage helpen we het lichaam zich te herinneren om te ontspannen na inspanning.

Balans in lichaam, ziel en geest cursussen, Spiritualiteit, zelfbewustwording en mystiek:
Alles is energie, leren werken met energie en deze inzetten voor eigen welbevinden maakt dat je voelt dat je echt Leeft. Dat je verbinding hebt met Jezelf. In verbinding met jezelf heb je de antwoorden voor jou Zelf in huis, het vraagt om op zoek te gaan naar binnen, de sleutel van je eigen thuis te vinden. Iedere onbalans is een uitnodiging vanuit je Zijn om te groeien naar een nieuw evenwicht. In deze cursussen gaan we de energie ervaren van de chakra’s, patronen (h)erkennen, het verschil leren voelen van uit je hoofd leven of vanuit de afstemming leven. Dit doen we door meditatie, muziek, en oefeningen in wekelijkse cursusavonden.

Hormonen zijn jou richtingwijzers, Hormoonfactor leefstijl:
Hormoonklieren zijn continue bezig om te zorgen voor homeostase (evenwicht) in je lichaam. Als hormoonfactor coach kunnen we samen kijken naar de disbalans die je ervaart en komen tot leefstijl adviezen m.b.t. voeding, rust, actie ontspanning om de hormoondisbalans te verminderen. Dit stuk is heel praktisch en gaat om je routine van leven in kaart te brengen en te kijken wat nu maakt dat je storingen ervaart in je gezondheid. Dit kan te maken hebben met niet kunnen slapen, overgewicht, traag zijn, niet fit, 'gravings' hebben, moe wakker worden, moe voelen etc. Spiritueel gezien geven hormonen uit balans ook een richting aan, ze zijn een ingang om ons Zelf beter te begrijpen, om ons lichaam ook fysiek te laten meegroeien naar de nu gevraagde hogere trillingsfrequentie vanuit de aarde. Oude kwaaltjes, pijnen en patronen duiden op onverwerkte zaken in de roots van ons eigen bestaan. Deze zaken komen vanzelf naar boven, de kunst is om je lichaam zo goed te leren verstaan dat je er niet zomaar aan voorbij gaat. Dat onderscheid voelen, horen of weten kun je leren in de Balans cursus. Voor degene die energiewerk maar gedoe vinden of als zweverig betitelen, is de matrix kleuren therapie en of de hormoonfactor leefstijl een praktische ingang. Alles is oke!

Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens kennis maken en ervaren wat hier boven beschreven staat dan nodig ik je van harte uit om te komen naar de open dag van Dharini.

Je kunt dan een verkorte voedingstest laten doen, meedoen aan een oefening die jou laat ervaren hoe chakra energie voor jou voelt. En bovenal kennis maken met de ruimte en met mij.

Mijn naam is Jacqueline en Ik Ben Dharini, Dharini is de symbiose van mijn Ziel Dhari en mijn fysieke lichaam welke de naam Jacqueline heeft gekregen bij haar geboorte. Samen zijn wij Dharini. Ik beloop deze aarde nu 55 jaar in dit leven. Ik kom van oorsprong uit Den Haag en heb daar mijn jeugd en adolescentie gewoond. Ik was altijd een buiten speelkind, klom het liefst in alle bomen om dan heerlijk te luisteren naar het ruizen van de bladeren. Na mijn HAVO ben ik in opleiding gegaan tot operatiekamer-assistente chirurgie. Ik heb jaren in dit vak gewerkt. Ik ben getrouwd en heb een jaar in Zuid Afrika gewoond en gewerkt alsook in Australië. We kregen drie kids en zijn gaan wonen in Steenbergen. Door een allergie werd ik genoodzaakt om het ziekenhuiswereldje te verlaten, m.b.v. accupunctuur, natuurgeneeskunde en de spiritualiteit ben ik terug in balans gekomen. In de spiritualiteit voelde ik mij thuiskomen. Dit thuis komen ben ik gaan uitdragen in mijn praktijk Dharini, voor 15 jaar in Steenbergen.

Sinds 2016 kon ik door ernstige ziekte van onze zoon geen cursussen meer geven. Alle aandacht en energie waren thuis broodnodig. Onze zoon is naar gene zijde gegaan na een lang ziekte bed. Deze periode, zijn overgang en de periode erna waren een voedings- bodem die ik langzaam kon absorberen. Alles heeft een Bedoeling, de omarming vanuit het hart van alles wat het Leven je brengt is een Levenskunst waarin je kunt blijven verfijnen.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om burn-out te geraken door omstandigheden. Mezelf op de been gehouden tijdens de omstandigheden door de matrix kleuren therapie opleiding te volgen en toe te passen op mij zelf, de hormoonfactor opleiding te doen ter verdieping maar bovenal in contact gebleven met mijn Zelf.
Nu dank ik mijn fysieke lichaam voor alles wat zij is blijven doen in die omstandigheden met teveel stress, verkeerde voeding, geen ontspanning etc etc. Ieder keer zocht zij een nieuw evenwicht en in ieder nieuw evenwicht was er de noodzaak om het tekort aan energie te corrigeren. Nu komt er eindelijk weer ruimte, de energie begint weer te stromen, omdat ik de voedingsbodem heb omarmd, doorvoeld en begrijp.
We zijn verhuisd naar Soesterberg en daar in het souterrain van onze nieuwe ecologische woning gaat Dharini een doorstart maken.

De vogels fluiten, de bomen zingen, de zindering van Leven is weer voelbaar, de tijd is daar voor DHARINI om de draad weer op te pakken in het bijstaan van anderen in hun zoektocht naar balans. Wees Welkom.

OPEN DAG DHARINI 15 April 2023 van 10:00-16:00 uur

Kerklaan 1
3769 XM Soesterberg
www.dharini.nl
gsm: 0652649001

Lieve groet,
Jacqueline Dharini

"De voeding waarop wij als mens ons leven leven. De daadwerkelijke fysieke voeding via de mond maar ook de voeding vanuit ieders eigen afstemming met het universum en de aarde, de voeding die er ligt verscholen als je geboren wordt in een “lichaam die hapert, iets mist of die vroeg onderhevig is aan ziekte“ een bepaalde hoeveelheid aan levensenergie heeft die afwijkend is van het gemiddelde, de voeding van ieders eigen levenservaringen in dit leven en vorige levens. Al deze voedingsinput maakt dat een Ziel op haar reis kan groeien. Het groeien naar bewust Zijn, dat het fysieke lichaam de vertaalslag maakt in alles. In voelen, weten, bewegen. Zonder lichaam kunnen we niet ervaren, zonder ervaring kunnen we niet leren. Iedere keus ten aan zien van al deze voeding heeft een eigen specifieke bedoeling."

“Ik heb oog voor ieders verbinding met de Bron”

Zelfbewustwording & Kleurenmatrix | Dharini | Soesterberg is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Zelfbewustwording & Kleurenmatrix | Dharini | Soesterberg uit Soesterberg : trillingsfrequentie, Matrixkleuren therapie, Stralen van binnenuit, in balans komen, voedingstest, bindweefselmassage, ritmische massage, reflexzones, intolerantie voedsel, Cursus Balans in lichaam, Cursus in Balans je koers varen, Cursus oude chakra's her-inneren, Cursus in Balans met 13 chakra's, eigen uniek energieveld, aura, Spiritualiteit, Zelfbewustwording, mystiek, Voeding, leefstijl, voedsel intoleranties, afvallen, moeheid, burn out, balans, Spiritualiteit, zelfbewust wording, chakra's, overleven, zingeving, essentie, balans,.

bron : Zelfbewustwording & Kleurenmatrix | Dharini | Soesterberg

Geplaatst op vrijdag 10 maart 2023.