Open je hart dagen op woensdag 31 januari  en/of zaterdag 3 februari

Een open hart is een magneet voor onvoorwaardelijke liefde, magie en geluk in al je relaties. Mijn hart stroomt over van Liefde op dit moment in mijn leven. Ik voel me er helemaal veilig in. In zowel de mannelijke als vrouwelijke liefdesenergie.

Ken jij dat? Een heerlijk zacht en warm gevoel wat constant aanwezig is in je hart, wat Liefde heet?
Velen van ons denken dat ze nog nooit echt hebben gevoeld wat onvoorwaardelijke Liefde is. Maar ik zal je een geheim verklappen, het is in iedereen aanwezig. Ook in jou.

Jij bent en bestaat uit de Lichtkracht Liefde, alleen je herinnert het je niet meer. Je hebt het, net als ik ooit heb gedaan, diep weg gestopt in jezelf, omdat je ervaren hebt dat Liefde je ooit in je leven pijn heeft gedaan of in de steek gelaten heeft.

Je hebt in je onderbewust zijn een vertekend beeld gekregen van wat Liefde is en een muurtje om je eigen hart gezet. Veel mensen gaan leven vanuit hun hoofd, waardoor ze denken hun hart te beschermen.

Maar in werkelijkheid wordt het koud van binnen, omdat de Lichtkracht Liefde geen ruimte krijgt. Ik mag je samen met de Lichtwereld weer laten herinneren en voelen hoe onvoorwaardelijke Liefde voelt en hoe jij het weer kunt laten stromen in je hart. Zodat het weer voelbaar wordt in jezelf en door kan stromen naar de Liefdes in je leven. Je partner, je kinderen, vriendschappen en andere dierbaren.

Je zult zien als jij je hart werkelijk durft te openen, alles in jou en om je heen verzacht. Er wordt iets voelbaar in jezelf en in verbinding met anderen wat je wellicht nog nooit gevoelt en ervaren hebt.

Je zult vanuit een open hart ook andere mensen en geliefden aantrekken dan dat je tot nu toe gedaan hebt.

Wil jij een gokje hierin wagen? Kom dan naar de Open je hart dagen op woensdag 31 januari (vol) en/of zaterdag 3 februari.

Blaas nieuw licht en leven in jezelf en je relaties door de Lichtkracht Liefde weer toe te laten in jezelf!

De dagen zijn van 10.00u tot 16.00u en je investering is €111,- per dag.
Je bent 1 of 2 dagen welkom.

Voel zelf maar wat jouw hart nodig heeft.

#liefdesenergie #liefdeishetmedicijn #veiliginliefde #magie #liefdesmagneet #onvoorwaardelijk

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op maandag 29 januari 2024.