Opruimcoach Lilian op L1 radio route regio Limburg

Megaleuk en een beetje trots! Want ik werd gebeld door Rian Moonen van L1 voor het programma route regio.

Opruimcoach Lilian op L1 radio route regio Limburg

Ze wilde een gesprek hebben over opruimcoaching in Limburg. En met name over de vraag: "waarom is het vak opruimcoach, professional organizer, verhuishulp, of hulp bij opruimen in Limburg nog niet zo bekend?" Dit interview werd op dinsdag 30 maart uitgezonden.

Een uitpuilende berging, zolder of kelder, bureau vol papieren of kasten waarvan je de deuren snel dicht moet gooien voordat er iets uitvalt.... Een huis netjes houden is niet makkelijk. Telkens probeer je het weer, maar blijvend opgeruimd zijn lukt niet! Je wil je huis op orde. Gelukkig is er een nieuwe trend: opruimcoaches. Iemand komt bij jou thuis langs om een begin te maken aan een opgeruimd huis. Samen dingen sorteren en het daarna zelf makkelijk kunnen bijhouden, dat wil toch iedereen? opgeruimd staat netjes!.

Al moeten we in Limburg nog een beetje wennen aan het idee, dat merken wij als opruimcoaches ook.

Je hoeft je dus niet te schamen, iedereen kan wel eens een handje hulp gebruiken, luister mee en je bezwaren verdwijnen!

Leuk als je luistert via onderstaande link. Druk op de link en je komt op de site van L1. Er zijn 2 stukjes interview, 1 in blauwe balk en de ander in foto van de opnamestudio.

Luister hier naar het interview.

... is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van ... uit : .

bron : ...

Geplaatst op maandag 19 april 2021.