OVER-LE*EN

Overleven na overlijden.
Over het leven en over de leden van je gezin.
Een zesdaagse* voor weduw-ouders.

* verspreid over vier maanden

Weduw-ouders
Je partner is overleden, jij blijft achter met je kind(eren). Hoe weef je dit verlies in je leven? En hoe doen jouw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? Wie draagt welke verantwoordelijkheden? Kan ieder op zijn manier rouwen? Wie doet op wie een appel en op welke manier? Zorg je goed voor jezelf? Probeer je vader en moeder tegelijk te zijn? In duizenden contexten van het dagelijks leven is jouw verlies voelbaar en zoek je een nieuwe weg.

OVER-LEVEN
OVER-LEDEN
OVER-LEREN
OVER-LEIDEN
OVER-LEUNEN

In deze zesdaagse krijg je samen met een groep lotgenoten dieper inzicht in de verschuivingen die in jouw gezin plaatsvinden. Twee ervaren rouwbegeleiders leiden je om de twee weken een dag door een thema heen. We werken veel met opstellingen om de dynamieken in het gezinssysteem te verhelderen (zie kader systemisch werk). Het maakt je bewust wat er op een diepere laag tussen de gezinsleden speelt. Wanneer je de bron van jouw eigen reactie daarop in dit rouwproces beter leert begrijpen, verruim je jouw mogelijkheden in je handelen. Hoe jij nu als enig ouder de leiding over jouw gezin kunt vormgeven in verbinding met de kinderen en hun proces.

Na zes dagen openhartig delen van lief en leed, maak je deel uit van een lotgenotengroep die herkenning en steun vindt bij elkaar, en elkaar mogelijk ook na de zesdaagse weet te vinden.

Meer info over Elke vind je op https://www.elkecoaching.nl/

Locatie – Heiereind 14, 5561 BB, Riethoven
INFORMATIE EN KENNISMAKINSMIDDAG DINSDAG 20- Juni 2023 (van 13 tot 16 uur)
Data 6-daagse Dinsdagen 19 September, 3 Oktober, 24 Oktober, 7 November, 28 November en 19 December 2023.

Locatie - Buutvrijplaats Paluka, Zusterplein 22b, 3703 CB, Zeist.
Informatie en kennismakingsmiddag op Vrijdag 23-06-2023 (van 13 tot 16 uur)

Wil je alle informatie nog eens rustig nalezen? Mail mij dan even, dan zend ik je de flyer toe.

Hartelijke groet,

Elke Donker
06 - 53 47 70 04
elkedonker@gmail.com
www.elkecoaching.nl

Elke Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Elke Coaching uit Eindhoven : Systemisch Coach, organisatie coaching, coaching praktijk, persoonlijke begeleiding, persoonlijke coaching, teamcoaching, intervisiebegeleiding, individuele coaching, persoonlijke ontwikkeling, familie opstellingen, online coaching, themabijeenkomsten.

bron : Elke Coaching

Geplaatst op maandag 1 mei 2023.