Paarden coaching zweverig?

Iedereen weet wat paarden zijn. Je ziet ze in de wei of hebt er misschien al eens op gereden. Ik zet mijn pony's in tijdens verschillende coach trajecten. Ze geven ons inzichten in zaken die anders wellicht niet aan bod zouden komen. Het coachen met paarden en pony's is puur, laagdrempelig en zorgt dat we sneller tot de kern komen. Zweverig? Hoe dan, als je een bijzonder vriendelijk dier van ongeveer 300 kilo voor je hebt staan!

We doen ons allemaal heel erg sterk voor, stukje zelfbehoud misschien of jezelf niet laten kennen. Wie zal het zeggen wat er bij jou allemaal speelt. Mensen om ons houden we gemakkelijk "voor de gek". Want ga zelf eens na als iemand aan je vraagt "hoe is het met je"? Wat is jou antwoord? Het gaat eigenlijk altijd wel goed met je......herkenbaar?

Paarden coaching kan jou op weg helpen naar gedragsverandering in samenwerking met een van de pony's. Doordat we gebruik maken van de non verbale signalen van de pony wordt je bewust gemaakt van je eigen (vaak onbewuste) gedragspatronen.

Lees op mijn site de verschillende blogs die ik schreef over het coachen met paarden: Klik hier naar mijn blog.

De Weiden - coachen met paardenkracht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van De Weiden - coachen met paardenkracht uit Beltrum : coaching met paarden, paardencoaching, coaching met paardenkracht, meer zelfvertrouwen, sterker in je schoenen staan, coaching bij depressie, depressieve klachten, autisme coaching, life coach, life coaching, coaching voor jongeren.

bron : De Weiden - coachen met paardenkracht

Geplaatst op maandag 17 oktober 2022.