PAASACTIE: We geven 10 gratis uitgebreide advertenties weg

Wat moet je doen? Mailen naar adverteren@onderneemtgroep.nl

We gaan 10 bedrijven gratis en voor niets blij maken. Op 2de Paasdag geven we 10 uitgebreide advertenties weg.

Wat moet je doen? De eerste tien bedrijven die mailen op 6 april (2de paasdag) naar adverteren@onderneemtgroep.nl hebben prijs.

Actievoorwaarden: - Alleen de eerste tien bedrijven die mailen op 2de paasdag (06-04-2015) krijgen een gratis uitgebreide vermelding. Mailen uitsluitend naar adverteren@onderneemtgroep.nl - Er wordt telefonisch contact met u gezocht op dinsdag 7-4-2015, dus laat uw telefoonnummer achter in de mail. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste informatie in uw vermelding zetten. - De gratis uitgebreide vermelding betreft ons online marketing pakket, waarbij we uw bedrijf plaatsen op één van onze 114 dochterwebsites welke regionaal gebonden zijn. - Deze vermelding zal 7 werkdagen op de betreffende en gekozen site blijven staan. Na 7 werkdagen nemen we contact met u op en kijken we samen hoe het u is bevallen.

Niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd... Voor iedereen die net achter het net heeft gevist, krijgt van ons een leuk aanbod. We zullen u hoe dan ook even bellen.

De Onderneemt Groep exploiteert 114 zakelijke websites verspreid door heel Nederland. Sites van ondernemers voor ondernemers. Een site waar op aangename manier kennis wordt gemaakt met lokale medeondernemers: potentiële leveranciers of afnemers. Een site ook die de lokale consument gemakkelijk de weg wijst naar een bedrijf, showroom of winkel. En wel op een kostenefficiënte wijze.

Overig - Deelname aan de actie is kosteloos. - Over de prijs en de uitslag van deze actie wordt niet gediscussieerd. - De winnaars zullen via Facebook bekend worden gemaakt. Uiteraard wordt u tevens gebeld door ons. - De winnaar van deze actie geeft de organisator toestemming om de naam en/of beeldmateriaal van de winnaar te gebruiken voor welke uitingen dan ook die verband houden met deze actie. - De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. - De prijs is niet inwisselbaar voor geld en kan ook niet geruild worden voor andere diensten. - Deze actie is alleen geldig op 2de paasdag / 6 april 2015. - De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor technische problemen op Facebook. Zij kan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor, o.a. enig technisch mankement en/of vertragingen in de internetverbinding. - Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden.

Geplaatst op vrijdag 3 april 2015.