Partner Verbindings Retraite – 2 & 3 juni

Soms raak je de verbinding even kwijt met elkaar. Door de drukte van het dagelijks leven. Of doordat je elkaar soms gewoon niet begrijpt. Dat leidt tot een afstand die je eigenlijk niet wilt. En je weet even niet hoe deze weer te herstellen.
Dan is deze 2- daagse wat voor jullie.

Je gaat de verbinding met elkaar herstellen, de triggers ontrafelen en weer opnieuw verliefd worden op elkaar. Een veilige bedding creëren waarin jullie beide jezelf kunnen zijn.
Groeien in je relatie is het grootste cadeau dat jij jezelf & je partner kunt geven. Vooral als je ook kinderen hebt. Jullie zijn de basis waarin je kinderen hun veiligheid vinden. Zorg dat deze liefdevol en warm is.

Je bent vooral samen bezig en krijgt opdrachten op maat afgestemd op jullie relatie. Naast dat je lekker samen aan de slag gaat, is ruimte om te zijn, te verbinden, zwemmen & lol te maken. En je ontvangt een relatie-reading om inzichten te krijgen in jullie conflict patronen en kracht als stel.

We zullen als groep een enkele momenten samen zijn om te verbinden & uit te wisselen. Sowieso bij de maaltijden en in de avond.

Er is plek voor 6 koppels en jullie investering is €333 per koppel.

Wil je blijven overnachten komt er €77 bij, inclusief avondeten & ontbijt.

Interesse? Stuur ons gerust een berichtje en verdiep je relatie | info@nickenkirstie.nl. En niet onbelangrijk, wordt weer verliefd op elkaar!

#verbinding #partnerretreat #samen #opnieuwverliefd #opnieuwverbinden #spelenderwijsleren #natuur #verbindingherstellen #liefde #ontdekkingstocht #verwondering #plezier #veiligvoelen #activiteiten #energieplek #jezelfzijn #kinderenzijndetoekomst #kinderenblij #oudersblij #kinderenblijoudersblij

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op woensdag 10 mei 2023.