Pony Power voor Kids

Mogelijk heb je al eens wat langs zien komen over de Pony Power voor Kids training. Deze training biedt net dat extra steuntje in de rug dat een kind soms nodig heeft. Herken jij bijvoorbeeld dat jouw kind zich wel eens buitengesloten voelt, het lastig vind om vriendjes te maken, het moeilijk vindt om grenzen aan te geven, snel boos wordt, wordt gepest of niet graag naar school gaat? Lees dan verder!

Pony Power voor Kids is een trainingsprogramma waarbij de sociale vaardigheden van kinderen op spelende wijze worden ontwikkeld. De training bestaat uit 5 lessen met elk een eigen thema. Op een ervaringsgerichte manier van leren werken we aan: zelfvertrouwen, weerbaarheid, emoties herkennen, persoonlijke grenzen, samenwerken en communicatie. Het samenzijn met de pony’s versterkt het positieve zelfbeeld en geeft een kind veel zelfvertrouwen.

Voor meer informatie kijk eens op www.sterkmetcarolien.nl/ponypower-voor-kids of neem contact op via info@sterkmetcarolien.nl.

Sterk met Carolien is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

bron : Sterk met Carolien

Geplaatst op maandag 18 juli 2022.